Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,354
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Kolay gelsin süper gözüküyor ve çok güzel oluyor. Nacizane bir fikrim olacaktı. Mobilyalar alıştırma aşamasındayken aca mutfak tezgahının köşelerini yuvarklak yaparsanız daha güzel ve güvenli bir görünüm elde etmiş olmazmısınız? Bu benim şahsi görüşüm sonuçta böylede çok güzel.

BU arada arkadaki masa biraz ufak değil mi? ;) :smiley:

Etiketler

Oooooo desenize İzmir'de karavancılar gün geçtikçe çoğalıyor. İsmail bey ellerinize sağlık herşey çok güzel gözüküyor. Mutlu ve huzurlu gezilerde kullanmanızı dilerim. Her ne kadar ERDEK de otursamda doğma büyüme İZMİR li olduğumdan göğsüm kabarıyor. Kısmet olursa İZMİR'e geldiğim bir zamanda tanışmak isterim.
Allah kolaylıklar versin.. Sevgi ve saygılarımla

Kolay gelsin süper gözüküyor ve çok güzel oluyor. Nacizane bir fikrim olacaktı. Mobilyalar alıştırma aşamasındayken aca mutfak tezgahının köşelerini yuvarklak yaparsanız daha güzel ve güvenli bir görünüm elde etmiş olmazmısınız? Bu benim şahsi görüşüm sonuçta böylede çok güzel.

BU arada arkadaki masa biraz ufak değil mi?
wink.gif
smiley.gif

Sayın zentoz, ilginize çok teşekkür ederim, tezgah alt dolabının 2 köşesinde yuvarlak formlu aluminyım profil kullandım, tezgahın 2 köşeside ona uygun olarak yuvarlak olacak, Fotoğraftaki masa profilinde bağlı olan Alıştırma için su terazisi koyabileceğim bir MDF ahşap parçası, allah nasip ederse masa üstü 72x62 ölüsünde, mutfak tezgahının malzemesinden 3cm kalınlığında ve köşeleri yuvarlak olacak. Fikir ve Düşüncelerinizi paylaşmaya devam etmeniz ricası ile, Saygı ve Sevgiler.

Teşekkür ederim Abdi Bey,
İzmir e geldiğinizde bir alo demeniz yeterli, Herzaman beklerim, Saygı ve Sevgilerimle. 0532 525 44 46

ismail bey yeni karavanınız hayırlı olsun.maşallah çok hizlı gidiyorsunuz buda sizi takip eden benim gibi acemilere cesaret veriyor.atık su deposunu almanyadan gelen bir tanıdık vasıtasıylamı yoksa kargo ile mi getirdiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR