Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,417
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

İsmail bey, sandalyelerin yerini süper düşünmüşsünüz tebrik ederim. Çok güzel gidiyor, kolaylıklar dilerim.

Etiketler

"PSA Grubu"na yeni bir üye gelmiş; "BİBS"!... :D

Titiz çalışılıyor, güzel gidiyor; kutlarım. :smiley:

Cavid Sezen

çok güzel olmuş elinize sağlık,dukatolar bu işe çok uygunlar özellikle 15-17 m.küpler ,ayrıca gezi sırasında en az yakan motorlarda 2007 ve sonrası 2.3 multijet motorlar, bu açıdanda çok avantajlılar.

iç alanı nasıl ölçülendirdiniz bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.

Sayın Lukman, ilginize çok teşekkür ederim, malum en küçük noktayı değerlendirmemiz gerekiyor. Sevgi ve Saygılarımla.

Cavit abi ilginize teşekkür ederim, PSA gurubu, özellikle motokaravan için çok ideal araçlar. Saygılarımla.

Yusuf bey ilginize çok teşekkür eder, Paylaşımcı birisi olarak olumlu olumsuz her türlü fikrin motive edici olacağı düşüncesindeyim.
Sevgi ve Saygılarımla.

Sayın Suat54,
İlginize teşekkürler, düşüncelerinize katılıyor, küçük bir ekleme ile sadece ducato lar değil, PSA grubu 15m3 ler demek istiyorum.
Benim şanslı noktalarımdan biriside 2.3 motora razı iken, 3.0 lık nadir bulunan araçların birisinin denk gelmiş olması,
Proje ve ölçülendirme taslak çalışmalarımı Excel dosyası üzerinde yaptığım için, bu sayfaları bir türlü paylaşamadım, Öyle tahmin ediyorum ki çıktı alıp, tarayarak, izin verilen dosya türlerinden biri haline çevirirsem anca o zaman paylaşabilirim ??? ;D [SIZE=78%] [/SIZE]

[SIZE=78%]Yardımcı olurmu bilmiyorum,[/SIZE]
[SIZE=78%]ÖLÇÜLER: arkadan [/SIZE]başlayarak sırasıyla[SIZE=78%], 120 cm yatak, 40 cm boy giysi dolabı, 70 cm duş, 40 cm koltuk, 64 cm masa ve 40 cm koltuk[/SIZE]
[SIZE=78%] 120 cm yatak, 40 cm boy mutfak dolabı, 150 cm mutfak tezgahı ve 65 cm giriş. [/SIZE]

BİBS' Alıntı:
Sayın Suat54,
İlginize teşekkürler, düşüncelerinize katılıyor, küçük bir ekleme ile sadece ducato lar değil, PSA grubu 15m3 ler demek istiyorum.
Benim şanslı noktalarımdan biriside 2.3 motora razı iken, 3.0 lık nadir bulunan araçların birisinin denk gelmiş olması,
Proje ve ölçülendirme taslak çalışmalarımı Excel dosyası üzerinde yaptığım için, bu sayfaları bir türlü paylaşamadım, Öyle tahmin ediyorum ki çıktı alıp, tarayarak, izin verilen dosya türlerinden biri haline çevirirsem anca o zaman paylaşabilirim ??? ;D

[SIZE=78%]Yardımcı olurmu bilmiyorum,[/SIZE]
[SIZE=78%]ÖLÇÜLER: arkadan [/SIZE]başlayarak sırasıyla[SIZE=78%], 120 cm yatak, 40 cm boy giysi dolabı, 70 cm duş, 40 cm koltuk, 64 cm masa ve 40 cm koltuk[/SIZE]
[SIZE=78%] 120 cm yatak, 40 cm boy mutfak dolabı, 150 cm mutfak tezgahı ve 65 cm giriş. [/SIZE]
çok teşekkür.

Kolay gelsin İsmail bey,
Verdiğiniz ölçülerin toplamı:375 cm.topluyor .Oysa 15m3 PSA da; arkadan öne iç ölçüsü 407cm.Atlanan bir ölçü mü var yoksa?

Merhaba İsmail bey,
Araçta kullanacağınız elektrik enerjisinin sağlanması konusunda henüz bir çalışma yapmamışsınız(araç fotolarından gördüğüm kadarıyla).Bu konuda düşüncelerinizi,planlarınızı da açıklarmısınız?
Kolay gelsin.

Merhaba Arif bey,
Arka tarafta bırakmış olduğum boşluk ölçüsü ile Mobilyalar arasındaki duvar kalınlıkları toplam ölçüyü tamamlıyor,

DSC03195.JPG

Arif Bey,
Şimdilik eldeki imkanlar doğrultusunda hareket ettiğim için, iki adet jel akü, 1000 w invertör montajını yaptırmış durumdayım,
genelde dışarıdan 220 alabilirim düşüncesi ile (Taslakta görüleceği şekilde) iç tesisatta 220 ye ağırlık verdik, dağ başı olarak adlandıracağımız yerlerde eskiden beri kullanmış olduğum jeneratörümden destek alırım düşüncesindeyim.
İleride imkanlar doğrultusunda Güneş enerjisini düşünüyorum.

DSC03200.JPG

Sayın Suat54
Kusura bakmayın, size kabaca ölçü verirken, bugün Arif beyin ilgisine karşı taslakları paylaşmış oldum, Demokrasilerde çare tükenmezmiş deyip Fotoğraflayarak çözüm buldum, Çok daha kolay yolu vardır ama Teknoloji özürlü olarak bu kadar oluyor.

DSC03198.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR