Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİBS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 331
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,354

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

İsmail bey, uzun, yorucu bir o kadar da zevkli bir uğraş, size kolay gelsin, aynı zamanda hayırlı olsun iyi dileklerimle.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. işlerinizdede kolaylıklar dilerim. önümdeki örnekler artıyor sizleri izlerken kendim yapıyormuş gibi heyecanlanıyorum.

İsmail bey yol arkadaşınız hayırlı olsun.Yapım aşamalarını bekliyoruz.Yorucu olan yapım aşamasını bitirip güzel geziler yapmanızı dilerim.

Hayırlı olsun başlamıssınız gerisi gelir nasılsa kolay gelsin iyi çalışmalar

İsmailbey hayırlı uğurlu olsun.Lastiği düz basması temennisi ile size iyi çalışmalar.

İsmail kardeşim.
Daha önceden de belirtmiş oldugum gibi kurdugun hayallerine fiziken tutunabilmiş olmandan , hızla ve sevgiyle yapımına başlamandan pek çok memnun oldum . Hayırlı uğurlu olsun . kolay gelsin.
selamlar.

İsmail bey, hayırlı uğurlu olsun. Allah emeğinizin yanında olsun. Hayalinizdeki kampere bir an önce kavuşmanız temennisi ile başarılar diliyorum.

Sayın, Lukman - Seyyah -Zentoz
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

Gökhan-İlhan-Ahmet-Tanju-İsa-Taner Beyler,
İyi dilekleriniz için çok teşekkür eder,l Sevgi ve Saygılarımı sunarım.

Mehmet abicim Merhaba,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, fırsat bulup yanına uğrayamadım, İşlerimi biraz kolayladığımda uğrayacağım, yolun düşerse, Karabağlarda olduğumu belirtir, çay içmeye beklerim. Yengeme selamlar. Saygılarımla.

elektrik tesisatı çekildi.

25 elektrik tes..JPG

şaban usta ve apo ustadan allah razı olsun.

24 elektrik tes..JPG

İsmail bey maşallah, hızına yetişemeyeceğiz herhalde :D
Daha "sen buraya kendi topiğini açacaksın da biz de seni kutlayacağız" diye beklerken sen fotoğraflar ekleyerek imalat aşamalarını göstermeye bile başlamışsın :D
Arabada gördüklerim; camlar, havalandırmalar ve elektrik tesisatı hazır! benim 1,5 senede yapamadıklarımı sen 3 günde bitirmişsin. Buna ancak "MAŞALLAH" denir. Tekrar hayırlı olsun. Her zaman takıldığın konularda arayabilirsin. Ne de olsa bildiklerimizi paylaşmak için, bilmediklerimizi de öğrenmek için buradayız ;)
Kolay gelsin :smiley:

Hayırlı uğurlu olsun.
Allah utandırmasın.
Kolay gelsin zevkle takip ediyor olacağım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR