Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

atiladi' Alıntı:
Levent, aslında benim sineklerle aram iyi, sinekliği senin için yaptım...

valla beni pek severler sağolsunlar :(

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

melihbozkurt' Alıntı:
LEvent abi kan grubun 0 mi?

Arh+ :D
bayılıyorlar bana, oda da 10 kişi var diyelim benden başkasına gitmezler

Seninle tatile çıkıp, sarı germeye gitmek lazım, biz tek başımıza gidemiyoruz da...

Bir küçük soru: Doğru hatırlıyor isem banyoda kullandığınız evyenin altında ona uygun küçük bir dolap vardı. Onu nereden aldığınızı ve fiyat bilgisini paylaşır mısınız?

Malesef banyo lavabosunun altındaki etejeri bir yerden almadım, etejerin imalatını kendim yaptım, "made in hand made", biraz dikkat ederek rahatlıkla yapabileceğin bir şey olduğunu sanıyorum...

Görüntü508.jpg

Görüntü014.jpg

Teşekkürler. Görüntüsü fazlasıyla profesyonel olduğu için bende öyle bir izlenim bırakmış demekki. Ellerinize sağlık.

buralpdi' Alıntı:
Arh+ :D
bayılıyorlar bana, oda da 10 kişi var diyelim benden başkasına gitmezler

Hiim bu ilginc genelde benim cevremde 0 negatif yada 0 pozitif kim varsa ona gidiyorlar. Mesela esim 0 negatif odadaki sinekler saolsun bana bulasmiyorlar. Yanliz gecen gun 3 erkek gunu birlik bir bisiklet turuna ciktik. 30-35 km civari bir turdu. Bol ormanlik arazide dag bisikletlerinin hakkini verelim dedik. Yanliz orman ve su bir araya gelincene olur sivri sinek. Her yerimizi dalamislar. Pazartesiden beri hala kasiniyorum. :smiley: Iste esinizle gitmemenin zarari. :smiley:

Bu gün karavanın, yeni tül perdelerini yerlerine takdım...
Masa grubu panoramik cama 2 parça tül perde takıldı, kalın perdeler sol tarafda toplanıyor, tüller sağ tarafda, istenirse soldan kalın tek, sağdan tek tül kullanılabiliyor, tül perde kullanmaya başlayınca karavanın gündüz ve yolculuk sırasında içi ferahladı.....
Mutfak grubu tarafına kayar kapıyada tek kanat tül perde takdım, yolculuk sırasında sağ tarfda tül arkasından görünür hale geldi...
Arka bagaj kapıları içlerinede kalın perdelerini takınca dışarından dekoratif görünüm tamamlandı....

Görüntü079.jpg

Görüntü078.jpg

Görüntü081.jpg

Görüntü082.jpg

Görüntü084.jpg

Teşekkürler Yusuf, gerçekden güzel oldu, tül perde uygulaması daha önceden hiç yapılmamışi, sistem jarse perde kumaşının gerginliğinden yola çıkılarak oturmuş, ama işin içine biz girince adamlarında kafasını karıştırıp, altta ve üstte jarse bant ortada tül ile işi çözdük..Bu şekilde yolculuk sırasında kalın perdeleri açınca çıplak cam görünmesinden kurtulduk, perdeler kapalı iken hiç bir yeri görememe ve ortamın kısmi loş olmasınıda çözmüş olduk..kalın perde ve tül alternatif sunduğu için nasıl istiyorsan öyle kullan alternatifi ortaya çıkmış oldu..Yolda rüzgardan ses yapma imkanıda yok, gerekdiği zaman çıkarılıp yıkanma şansıda var...

Atilla ağbi perdeler şık olmuş :smiley:

Teşekkürler Levent, karavan içi dizayn bir konsept çalışma olduğundan başladığım konsepte uygun bir perde tipi oldu, bütünlük sağladı...

Begendim valla. Cok guzel. Eline saglik. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri