Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,777
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

İnsel, fotoğrafta gri gibi çıkmış ama gerçekde halılar kahverengi...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ben , mutfak bolumunde konraplakların mobılya ışçilıgıni cok begendım . <gercekten agacın kendı desenlerı çok saf ve temız bır şekılde yansıtılmış . bırleşim noktalarındakı maşıfler de öyle yamalık gıbı gorunmuyor. İyi bır sekılde estetıge uydurulmak için özen gosterılmiş . Cilası da son derece berrak ve farklı tonlar oluşmamış. Tertemiz . elınıze saglık.

Mehmet abi, gözlemlerin için teşekkür ederim..Gerçekden duvar kaplamalarında ve iç bölme ve dolaplarda kullanılan kontralarda doğal görüntüsüne vernikli zımparalı işlem yapmak çok meşakkatli bir iş, önce kontra seçiminde birbirine uyumlu desendeki kontraları bir araya getirmek bile zor iş, lekesiz ve budaksız kontraları bulmak zor oldu, konrtaplakların doğal haline dolgu verniği zımpara mat şeffaf vernik işlemi vapmak zor ve pis iş, şunu açıkca söyliye bilirimki, bundan sonra yapacağım karavanlarda karavan içindeki tüm kontraplakların doğal kullanılmasından kaçınıp bende biraz işin kolayına kaçacağım, bazı yerlerde kaplamalı veya kolay kaplanır malzemelere yöneleceğim, benim yaptığım dağ evi gibi komple doğal ahşap kullanarak temiz görüntülü iç mekan yaratmak çok zor...

Karavanın şöför mahallini de karavan kısmında zemin kaplamasında kullandığım halı ile kapladım, şimdi karavanın zemini bir bütünlük ve sıcaklık kazandı, hatta kapı eşiklerini bile halıladım, şöför mahallindeki paspas lastiğin kaldırılması seyehat sırasında ev pisikolojisini dahada destekliyor, pas pas lastik kışın kullanılmak üzere bagaja kaldırıldı......
Banyoda beyaz abs lavabo ve ve beyaz polietilen wc'ye renk olarak ve malzeme olarak uygun takım oluşturabilecek bir ayna ve tuvalet kağıdı kutusu montajladım....
Temiz su deposu dolum ağzı için orjinal bir dolum ağzı elime geçti onuda deponunn dolum ağzına montajladım...

Görüntü009.jpg

Görüntü010.jpg

Görüntü011.jpg

Görüntü012.jpg

Görüntü015.jpg

Atılla kardeşim
söylemiş oldugun gıbı , insan bır şeyi ılk defa yaparken bazı seçimlerınden dolayı pişmanlık duyupta daha sonran geliştırıp daha estetık ve daha kolay sıstemler akla gelıyor. Ne var kı başlangıca donme olanagınız olmuyor ve bi-care ne yapıpı yapıp bıtırebılmeye çalısmaktan baska carenız olmadıgını goruyorsunuz. bir çok kerre derı bu hale düşmüşümdur. Elınıze saglık her şey çok guzel olmuş . Bu defa da diyecegım kı ; tuvalet lavabosunu cok begendım . Buralarda cok lavabo aradıım , hantal seramık yahut da hılkat garıbesı nikel lavabolardan başka bır sey bulamadım. Diyorum ki , eger sizin kullandıgınız lavabo markalı bır uretım ise bende aynı markanın satıcılarını arayarak bulmaya çalışacagım mumkunse bıraz tafsılat vere bılırsen memnun olurum.
Kolaygelsın.

https://www.yatmalzemeleri.com/Kose-Evye-ABS,PR-4558.html

Bekir bey , tesekkurler bu da guzelmiş . Hanı dıyordum tek yanında bır de etejeri olsaydı keşke. :D
Selamlar.

Teşekkürler atılla kardeşim. lavoba hakkındaki acıklamayı aldım.
selamlar.

Bu gün karavanın proje belgelerinin kopyalarını vergi dairesine götürüp vergi dairesine göre N1 sınıfı kamyonet görünürken, M1 sınıfı özel amaçlı motor karavan olarak değişikliğini yaptırdım, artık karavan trafikden sonra vergi dairesinde de özel amaçlı motor karavan oldu...

Hayırlı olsun...

Artık bu konuda hiç bir sorun kalmadığını sanırım. Bundan böyle camperınla gönlünce gezmeni dilerim.

Planlamamızda bir değişiklik olmazsa kayınbirader erkan ile birlikde karavanla yarın (perşembe) barborosdan gece 12:00 da feribotla karabigaya gideceğiz, götüreceğimiz bazı eşyalar var onları götüreceğiz...Yani bize karavanla gezmek yok, karavanla ancak yeni sahibi gezebilecek....

hayırlı yolculuklar :smiley:

Atila Bey,iyi tatiller.Tatile çıktığımızda teğet geçeceğiz.Bir çay molası için uğramak dileğimizdir. ;D

ne tatili yücel, çalışmaya karabigadaki bizim kampinge gidiyoruz, karavanlara elektrik verebilmek için dağıtım panosunu montajlayacağım, karavanlara su vermek için de musluk tesisatı çekeceğim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR