Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Hayırlı olsun,Taraklı 'da görücüye motokaravan olarak çıkacak kısmetse , :smiley:Hayırlı talipleri olur inşallah.. :D

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Hayırlı olsun, demek sabah o yüzden göremedim aracı.
Alıştık sabah - akşam geçerken görmeye, neyse yeni sahibi yol güzergahında olursa bize de görme şansı doğar.

Atilla abi Hayırlı olsun. İnşallah satarsın tez zamanda

Selçuk, Levent, Cenk, Cadiv abi, İlknur, Yusuf Ağa, Gökan, Melih, Enver abi, Oğuz ve Ramazan; Temennileriniz için teşekkür ederim...

Aracın yeni M1 sınıfı "özel amaçlı ( Motor Karavan) ruhratınıda çıkartırıp biraz önce eve döndüm, artık araç resmen MotoKaravan...

karavan ruhsat.jpg

Atilla ruhsatta hata var sanırım,yukarıya M1 yazmışlar aşağıda yük nakli yazıyor. İlk muayenede
TÜV ruhsatı düzelt getir diyebilir.

Levent, bilgisayar programında buraya yazacak tanımlanmış başka bir seçenek olmadığı için böyle yazılıyormuş, iki tane tanım var, yük nakli ve yolcu nakli, başka bir seçenek yok, sadece ticari olmayınca hususi diye ekliyebiliyorlarmış, çünkü bu araç eninde sonunda kamyonet ve üretim amacı yük nakli.... Biri çıkıp uğraşıp buraya "tatil amaçlı" diye yazdırabilirse, ve bilgisayar programına ekletebilirse hepimiz bu terimden kurtulabiliriz.. o güne kadar malesef böyle..

Ati gözünaydın... İşte karavan şimdi bitti. Hayırlıolsun.

Atilla motorkaravanın hayırlı uğurlu olsun . Tüv den sorunsuz geçmene sevindim. Darısı imalata devam eden ve motor karavan düşünen dostlara. Herkesin gönlündeki gerçekleşir umarım.

Biri çıkıp uğraşıp buraya "tatil amaçlı" diye yazdırabilirse, ve bilgisayar programına ekletebilirse hepimiz bu terimden kurtulabiliriz..

;D ;D ;D

Buna çok güldüm. İnşallah, inşallah....

Hayırlı olsun. Tez zamanda hayırlı bir kısmet çıkar inşallah... (Kız evlendirir gibi oldu :D )

Yeni ruhsat hayırlı olsun,büyük bir rahatlama olmuştur.Darısı bana ve imalatı süren diğer arkadaşlara.

Teşekkürler, Ünal, Ümit, Bekir, Rifat...
Resmi harekat perşembeden perşembeye 8 gün sürdü, gergin ama hedefi olan bir hafta yaşadım, bir haftada devri alem yaptım, yoruldum ama deydi...Darısı bu yola çıkan herkesin başına...

atiladi' Alıntı:
Levent, bilgisayar programında buraya yazacak tanımlanmış başka bir seçenek olmadığı için böyle yazılıyormuş, iki tane tanım var, yük nakli ve yolcu nakli, başka bir seçenek yok, sadece ticari olmayınca hususi diye ekliyebiliyorlarmış, çünkü bu araç eninde sonunda kamyonet ve üretim amacı yük nakli.... Biri çıkıp uğraşıp buraya "tatil amaçlı" diye yazdırabilirse, ve bilgisayar programına ekletebilirse hepimiz bu terimden kurtulabiliriz.. o güne kadar malesef böyle..

ruhsatı başka türlü vermiyorlar :mad: inşaallah federasyon(ukkf) bu işe bir el atar

Atilla ağbi ruhsatın hayırlı olsun :smiley:

sayın (atiladi)Atilla Dinçer selamlar, önce hayırlı olmasını dilerim.bundan önce motor karavan konusu epey karmaşıktı ama yavaş yavaş sorunlar çözülüyor,zannederim bazı idareciler bunu bizim de üyesi olduğumuz gezenbilir gibi dernekler gün ve gün katılımcı mücadele desteği ile bu ki her ruhsat işlemi için ilgililerle doğru olması gereğini onlara anlatan sizler sayesinde bir gün sistem olması gerektiği gibi işleyecek.zaman ve sabır sanırım sihirli kelimeler bunlar.tekrar kutlarım.saygılarımla kemal orhan

Teşekkürler Levent, artık kamyonet yazmadığı için bile, bunada şükür diyoruz...burada detayları yazmıyoruz, her şey bu kadarda kolay olmuyor aslında, mesela sabah 08:30 da muayeneye girdim, tüv kayıt aracı ruhsattan kayıt ettiği için yine beyaz-kırmızı yazdılar, kontrolör arkadaş müracat rengini kendin seç dedi 1 saat sonra tekrar tüve girdim, araç ancak tek renk beyaz olabildi, yani ard arda iki defa tüv'e girdim..Öğleden sonra rusatı çıkarmak için uğraşırken, ruhsat geldi araç yine beyaz-kırmızı iki renk geldi, ruhsatı bir defa daha değiştirtip tek renk beyaz yazdırdım, bunlar gergin saatlerdi...

atiladi' Alıntı:
Teşekkürler Levent, artık kamyonet yazmadığı için bile, bunada şükür diyoruz...burada detayları yazmıyoruz, her şey bu kadarda kolay olmuyor aslında, mesela sabah 08:30 da muayeneye girdim, tüv kayıt aracı ruhsattan kayıt ettiği için yine beyaz-kırmızı yazdılar, kontrolör arkadaş müracat rengini kendin seç dedi 1 saat sonra tekrar tüve girdim, araç ancak tek renk beyaz olabildi, yani ard arda iki defa tüv'e girdim..Öğleden sonra rusatı çıkarmak için uğraşırken, ruhsat geldi araç yine beyaz-kırmızı iki renk geldi, ruhsatı bir defa daha değiştirtip tek renk beyaz yazdırdım, bunlar gergin saatlerdi...

gene bu kadar çıkmış ya şükür etmek lazım :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri