Biri çıkıp uğraşıp buraya "tatil amaçlı" diye yazdırabilirse, ve bilgisayar programına ekletebilirse hepimiz bu terimden kurtulabiliriz..
atiladi' Alıntı:Levent, bilgisayar programında buraya yazacak tanımlanmış başka bir seçenek olmadığı için böyle yazılıyormuş, iki tane tanım var, yük nakli ve yolcu nakli, başka bir seçenek yok, sadece ticari olmayınca hususi diye ekliyebiliyorlarmış, çünkü bu araç eninde sonunda kamyonet ve üretim amacı yük nakli.... Biri çıkıp uğraşıp buraya "tatil amaçlı" diye yazdırabilirse, ve bilgisayar programına ekletebilirse hepimiz bu terimden kurtulabiliriz.. o güne kadar malesef böyle..
atiladi' Alıntı:Teşekkürler Levent, artık kamyonet yazmadığı için bile, bunada şükür diyoruz...burada detayları yazmıyoruz, her şey bu kadarda kolay olmuyor aslında, mesela sabah 08:30 da muayeneye girdim, tüv kayıt aracı ruhsattan kayıt ettiği için yine beyaz-kırmızı yazdılar, kontrolör arkadaş müracat rengini kendin seç dedi 1 saat sonra tekrar tüve girdim, araç ancak tek renk beyaz olabildi, yani ard arda iki defa tüv'e girdim..Öğleden sonra rusatı çıkarmak için uğraşırken, ruhsat geldi araç yine beyaz-kırmızı iki renk geldi, ruhsatı bir defa daha değiştirtip tek renk beyaz yazdırdım, bunlar gergin saatlerdi...