Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,405
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkürler Levent, bir kaç gün içinde yeni ruhsatı da aldımmı, araç satışa hazır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Gerçekten güzel olmuş.Hayırlı olsun.Saygılar...

Teşekkürler Ömer, Bizim karavanlarla yaz mevsinimde yukarı kavrana çıkabilecek kadar yol düzgünmü artık, veya nereye kadar çıkılabilir?

Öncelikle geçmiş olsun, dediğin gibi bu iş karşıdan bakıldığı gibi kolay değil, hatası da var, kazası da!
Ama sonunda ortaya çıkan eser, tebessümünü gizleyemeyecek kadar iyiyse işte buna değer,
Proje onaylanmış, hayırlı olsun :smiley: :smiley: :smiley:

atiladi' Alıntı:
Teşekkürler Ömer, Bizim karavanlarla yaz mevsinimde yukarı kavrana çıkabilecek kadar yol düzgünmü artık, veya nereye kadar çıkılabilir?

Abi şöyle diyeyim Kavrun Yaylasının yolu merdiven gibi.Örneğin bu karavanın basamağı size engel olur.Yoldaki ırmakların hemen hemen hepsinde vurursunuz.Örneğin ford minibüslerin orjinal basamakları olur bizim burdaki şoförler arabayı alır almaz o basamağı çıkarıyorlar. Yani çıkarsınız ama biraz masraflı olur. :smiley:

Ömer, ben kaçkara hep kışın kar altında geldim, zirve tırmanışı yaptım, ayder rotasını hep kar altında yürüdüm, yazın bir defa geldim, onda da çad tarafından verçeniğe çıktım...Ayder yukarı kavran rotasının yolunu toprak hali ile hiç görmediğim için sormuştum...teşekkürler..

atiladi' Alıntı:
Ömer, ben kaçkara hep kışın kar altında geldim, zirve tırmanışı yaptım, ayder rotasını hep kar altında yürüdüm, yazın bir defa geldim, onda da çad tarafından verçeniğe çıktım...Ayder yukarı kavran rotasının yolunu toprak hali ile hiç görmediğim için sormuştum...teşekkürler..

Abi dediğim gibi yolların merdivenden bir farkı yok.Saygılar.

Haşmet, teşekkür ederim, bazen karavanda hiç işim olmadığı zamanlar bile kahve içmek için karavana gidiyorum, tek başıma bir instant kahve yapıp içerken, keşke diyebileceğim büyük detaylar arıyorum, bulamayınca, dediğin gibi tebessüm edip, bende güzel oldu diyorum, kendi kendime, ama hanım sen kafayımı sıyırdın yine kahve içmeyemi gittin karavana diyor...

Teşekkürler Yusuf, evet proje onaylandı, ek1'i de hazırladım sıra tüv'de, dikkat ettiysen, güneş panelide projeye girdi...

Ben de her öğle arası yemeğimi paket yaptırıp ducatoma atladığım gibi çevredeki dağ köylerinin yolunu tutuyorum. yemeğimi kuş sesleri içinde yedikten sonra öğleden sonra mesaime yetişiyorum, şimdilik kahve pişiremiyorum ama içinde yapacaklarımı planlayacak kadar zaman geçirebiliyorum ;) ;) ;)

Haşmet, yapacaklarını planlarken, karavanın tadını almış biri olarak işi bitmiş olarak görüp, sanal olarak tatile bile çıktığına eminim..Karavanla tanışmam 2004 yılında oldu, genelde hayatta hiç bir şeye keşke demeyen bir biriyim ama, iş karavana gelince, keşke 1990'lı yıllarda tanışacak bir ortam olsaydı da bugün 7 yıldır karavancılık yapmış olacağıma 17 yıldır yapmış olsaydım diyorum....

Uzun zamandır takip edememiştim,Maltepe buluşmasında boş,Sapancada natamam,Taraklı'ya tastamam (elemeğinin ve tiitizliğin karşılığı ) keyifle yorgunluğunu atacagın güzel bir karavan.Eline sağlık.Sonrası da gönlüne göre olsun.

Dün sayın Rüzgar ın yazısından sonra aldım çayımı elime gittim Rosinhamın içine oturdum orasını burasını temizledim,çayımı içtim,etrafına baktım,o akordion gibi koca tenteyi masanın altına sıkıştırdım...

Atilla abi proje tamam, tüv'dendede geçip ruhsatını alırsın inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri