Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Bu gün, aracın söför arkası kupanın başladığı 50cm'lik sağır duvarların iç kontraplaklarını kesip hazırlamakla başladım, yerlerine alıştırdım, geçici olarak vidaladım, sonra ikiside sökülecek, sol tarafın içinden elektrik tesisatları geçecek, sağ tarafda ise dışarıdan 220v şebeke giriş pirizi montajlanıp, mobil klimanın egzost çıkışı için duvar delinecek...
Sonra, arka kapı içlerinin kontraplaklarını keserek yerlerine alıştırdım...
Şöför mahalli tavanındaki yüklüğün ön cephasinin kapatılması için gerekli kontraplağı hazırladım, kesip yerine alıştırdım, kapak deliğini açıp yerine montajlayacağım...
Akşam üstüne doğru, aracın içinde kahvemi içip dinlenirken, banyo mutfak gurubunun ölçülerini yere bantlayarak işaretledim, göz aşinalığı çalıştım, mutfak tezgahının altına LPG tüpünün çap ölçüsünü işaretleyerek, bir sürpriz yaşamamak için ölçüleri kontrol ederek günü bitirdim...
Bu gün yapılan bütün işler yine solar panelden elde edilen elektrik ile yapıldı, aletlerin çalıştırılması için elektriğe para ödenmedi..