findikim
Kamp I
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)
İşte bende tam bu yüzden porta potti yada kasetli tuvalet kullanmak istemedim. Bana göre biraz gelişmiş lazımlıktan başka bişiy değiller. Benim yapacağım sistemde klozetten sonra maceratör, maceratörden sonra çekvalf (tek yönlü vana hem gaz hemde sıvı için olanlardan), sonra depo, depo havalandırmasında da koku filtresi olacak. İlave olarak rezervuar suyuna atılan şu mavi küplerle ve tank koku giderici kimyasallarla işimi biraz daha sağlama alacağım.
Dolayısyle koku-gaz v.s. derdim olmayacak diye düşünüyorum bir kaç gün boyunca.
bartek' Alıntı:Ben porta potti kullanıyorum. Buyuk nerdeyse hic yapilmiyor.Kimyasal, koku giderici vs kullansam da ikinci gun mutlaka bosaltmam gerekiyor. Tek bildiğim bu gerçekten. Sizin depo dışarıda olacak gerçi. Herhalde en sevimsiz konu bu. Neyse diyelim ..
İşte bende tam bu yüzden porta potti yada kasetli tuvalet kullanmak istemedim. Bana göre biraz gelişmiş lazımlıktan başka bişiy değiller. Benim yapacağım sistemde klozetten sonra maceratör, maceratörden sonra çekvalf (tek yönlü vana hem gaz hemde sıvı için olanlardan), sonra depo, depo havalandırmasında da koku filtresi olacak. İlave olarak rezervuar suyuna atılan şu mavi küplerle ve tank koku giderici kimyasallarla işimi biraz daha sağlama alacağım.
Dolayısyle koku-gaz v.s. derdim olmayacak diye düşünüyorum bir kaç gün boyunca.