aslanahmet
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)
Kolay gelsin. İlgiyle takipteyim.
Kolay gelsin. İlgiyle takipteyim.
ycakici' Alıntı:Sayın Fındıkım öncelikle emeğinize sağlık aracınız gayet güzel olacak.
Mutfak dolapları ve dikmelerini suni deri ile kapladığınızı (boyamaktan vazgeçip) yazmıssınız.
Suni deri Allah korusun bir yangın durumunda hızlıca tutuşup aracın daha hızlı yanmasına sebep olmaz mı?
Hele bir de bally yapıştırıcı (kimyasal tehlikeli malzeme) ile yapıştırdığınızı söylediğiniz.
Karavan içerisinde gece uyuduğumuzu düşünürsek bally malzemesi soluması da cabası diye düşünüyorum.
ha diyebilirsiniz ki boya çok mu yangına dayanıklı o da düşündürücü bir şey ama suni deriden çekincem var açıkcası
aslanahmet' Alıntı:Kolay gelsin. İlgiyle takipteyim.
findikim' Alıntı:Çok teşşekür ederim ilginize. Taşınabilir tuvalet projenizden tanıyorum sizi. Bence çok güzel bir fikirdi. Hatta daha alımlı (pratik demiyorum çünkü zaten kullanımı çok pratikti) hale getirseydiniz bence porta pottiye falan çok rahat rakip olabilirdi.
aslanahmet' Alıntı:Haklısınız görsel olarak daha hoş bir şey yapılabilse porta pottiye rakip bile olabilir ama çadır kampçılığı için çünkü katlandığında çok az yer kaplıyor. Karavan için en ideali portatif WC veya kasetli WC.
aslanahmet' Alıntı:Tekrar kolay gelsin.
Tuvalet konusunda yorum yapmayacağım çünkü bu konu kişiye özel konu. Herkes farklı kullanımlarda rahat edebilir. Mutlaka kendinize göre, rahat edebileceğiniz en uygun seçeneği yapıyorsunuzdur.
cosef16' Alıntı:Sayin findikim yatagi kaca aldiniz acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
bartek' Alıntı:Koku gidericiler atigin 2 gunden fazla depoda durmasini sağlar mi? Hele sicak gunlerde. Sanmıyorum. Yine de karar sizin tabii.