Bugün malzeme toplamakla geçti sayılır.
Öğlen gibi atölyeye gidip mutfak dolabı için 3 adet çekmece yaptık. Sonra tüpün geleceği kısım hariç tüm mutfağın çekmeceli olmasına karar verdik. Bu sayede alttan bişiy almak için eğilip aramamız gerekmeyecek.
Banyo içi kaplama için 1 mm beyaz pleksi düşünüyordum. Ama onun yerine gidip krem renkli bir mineflo aldım. En azından köşe izolasyonları için uğraşmayacağım. Almışken yeride yüksek trafiğe dayanıklı mineflo kaplamaya karar verip onuda tedarik ettim.
Mobilyaların boyası uzun zamandır aklımı kurcalıyordu. Ne yapacağıma tam karar verememiştim. Boya için uzman olmak lazım, en önemliside sabırlı. Tüm seçeneklerimi gözden geçirip sonuçta tüm duvar ve mobilyaları suni deri ile kaplamaya karar verdim. Zaten aracın tavanında da bu kaplamayı kullanmıştım. Bally ile kolayca yapışıyor ve anında bitmiş bir yüzey elde ediyorsunuz. Üstelik boya masrafının dörtte birine ve ortalığı batırmadan.
Hemen Mertere gidildi ve 3 farklı renkte suni deri kumaşlar alındı. Krem, kahve ve turuncu. Aklımdakini yapabilirsem oldukça şık ve kullanışlı olacağını düşünüyorum.