Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)
Teşekkür ederim, Metin...Benim açık kodlu imalatımdan faydalanan olursa ne mutlu bana...
Bu gün kaldığım yerden devam etmeye başladım, su dolum ağzı iç hortumundan ve dış duş spiral toplama borusundan bahsetmiştim bu gün resimlerini ekliyorum..
Bu gün azerbaycan bakü'den misafirim vardı, 4x4 unimog karavanı yapan arkadaş ziyaretime geldi, karavanlar hakkında muhabbet ettik..
Sonra Seitz S4 camın montajı için bir kademe daha çalışma yaptım, cam montajlanacak hale geldi...Sonra tavan dolaplarının montajında vidalamada faydalanılacak ahşap çubukları tavanda masa grubunun üzerine mutfakda mutfak tavanına yapıştırdım...iç izolasyon sonrası iç duvar ve tavan kaplamalarını kestirmeden önce son bir defa daha ölçü kontrollerini yaptım, levhaları kesirecek hale getirdim...Depomdaki cam yünü kalıntılarını topladım, araç bu sefer çok büyük olduğu için muhtemelen bir paket daha cam yünü alacağım herhalde..
sonra aracın altına yatıp biraz depo çalışması yaptım, 2 adet 50x44x26, 2 adet 50x42x26 ölçülerinde atık deposu bulmam veya yapmam gerekiyor, şu anki düşüncen depolardan 3'ünü (3x50 litre) mutfak atık suyu deposu birinide WC atık deposu (50 litre) olarak organize etmek...
Yarından itibaren, pazar akşamına kadar iç izolasyon ve iç levha kaplamalarını bitirmeyi hayal ediyorum, önümüzdeki haftada iç bölmelere geçeceğim...