Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Bu gün günlerden pazar, hava çok sıcak, çalışma zorluğu başladı...
Sabah, tekrar bagaja döndüm, ocak ve şofben için büyük tip LPG tüpünün montajını yaptım, tüpün yolculuk sırasında hareketsiz kalabilmesi için bağlantı noktaları yaptım..Tüp yüsekliğinde dedantör kafası yatak alt tahtasına deydiği için latada dedantör yuvası açmak zorunda kaldım..
Bagaj iç aydınlarmasının tesisatını bitirdim, aydınlatma iki ayrı düğmeden arka kapılardan ve bagaj içinden aç-kapa yapılabilecek..
Temiz su deposunun havalandırmasını takıp, dolum ağzının işlemlerini bitirdim, Bagajla artık işim kalmadı..
Banyoda elektrikli wc'lerde taharet musluğu bulunmamakda, bu sorunu halletmek için önce taharet su tesisatını ilave ettim..
Mutfak tezgah altı su ve gaz tesisatının sabitleme bağlantılarını yapıp, mutfak lavabosunun depo hortumlarını bağlayıp araç dışına çıkarttım..
Sonra biraz aydınlatma deyip, tavan dolaplarının üst led'lerini önce ölçüye özel imal edip, dolap üst köşelerine montajlayıp, elektrik tesisatlarını bitirdim, şöför kabin üstü dolaba iç aydınlatma için led aydınlatma taktım..