sevikilhan' Alıntı:Öncelikle Atilla beyi tanımam belirteyim.
Hangi konuda olursa olsun %100 haklı olsak dahi, Emek verilerek yapılan çalışmaları kötülemeye veya çamur atma hakkımızı kendimizde bulamayız... Lütfen önce emeğe saygı gösterin.. Merakımdan soruyorum Atilla beyin yaptığı araçlardan hangisinin içini gezip birebir görerek değerlendirdiğiniz? Fiyatın uçuk olduğunu düşünüyorsanız zaten satın almayın, bu çeşit bir karavanda bulunan malzemelerin araç dahil fiyatlarını alt alta yazıp toplayınca bence fiyat 40-50 bin tl geçecektir...
Lütfen Yeni bir topic açın engin bilgi ve tecrübelerinizden; ben gibi karavan sahibi olmayan fakat ileride bir gün gözünü karartıp karavan sahibi olma potansiyelinde olanlar faydalansın... O topicte; Sahip olduğunuz karavanınızın resimlerini, yapım aşamalarını, işçilik seviyesini bunu neye göre belirlediğinizi, nerede yaptırdığınızı, karavan hakkında bilinmesi gereken herşey ile birlikte fiyatlarını paylaşın ki bizler daha ucuza estetik açıdan yüksek karavan sahibi olma yolunda ilerliyelim... Bu topic'te bunu yapmak, tartışmak bu sayfayı en kibar ifadeyle pislemek olur...
Sizin yeni bir topic açıp, bizleri aydınlatmanızı bekliyeceğim... Bunu yapmamanız halinde, kendi adıma durumu; kedi-ciğer hikayesi olarak değerlendireceğim...
bkocoglu' Alıntı:Atilla Bey,
Kutlarım , Tahtakuş a yeni sahibi ile mutlu bir yaşam dilerim.
Ama, bence karavanların birini satmadan 3. ye başlamayın.
Karavan , almak da satmakta maalesef zor
Ankara!dan selamlar
Bülent
TUNCO' Alıntı:Bende Atilla beyi tanımam...
Yazımı Bülent Beyin yazısına karşılık yazmıştım...
Gerçek fiyatları öğrenmek istiyorsanız yabancı sitelerde hem ürün fiyatları hemde bitmiş araç fiyatları mevcuttur baka bilirsiniz... Ayrıca isterseniz adapazarındakilerden sora bilirsiniz kaça yapıyorsun diye... Üreticiler bile artık fiyatlarını malum sitedeki aptalca fiyatlardan esinlenerek ve yine gezen bilirde ev önünde gecekondu yapanların fiyatlarından esinlenerek ARTTIRMAKTALAR... Buda ne yazık ki karavan severlere Negatif olarak yansımaktadır...
meteoravcısı' Alıntı:Sanırım çocukluğunuzda 'ev önünde gecekondu yapanlar' la negatif bir olay yaşadınız. Karavan fiyatı belirleme konusunda da ekspersiniz. Küçük dağları yarattınız büyüklerin yapımına da yardımcı oldunuz. Hatta sizden önce İstanbul da 6 tepe vardı sizin sayenizde 7 tepeli bir şehir oldu.
TUNCO' Alıntı:Yanıldın Orkun(CUK) İstanbul'da benden önce 1 tepe vardı sayemde 6 tepe eklendi 7 tepeli şehir oldu ... Ne kadar terbiyesizce kendini bilmezce bir uslup bu... Daha 3. mesajınız ve yazdığınıza bakın... İstanbul sizin gibiler sayesinde bu hale geldi... Sizi terbiyeli olmaya davet ediyorum... Edepsizle edepsiz olamam ... Hele çakma hesaplarla hesaplaşma yapanlarla hiç işim olmaz... İstediğiniz terbiyesizliği yapabilirsiniz sizi muhatap almayacağımı biliniz...
omnitemporal' Alıntı:karavancılıktan offroada geçmeme rağmen atilla abinin yaptığı karavanları an be an izledim,çünkü kendisi yapımın bütün aşamalarını fotoğraflarla detaylıca burada anlatıyor,hangi aşamada ne yapılmalı ne yapılmamalı,bütün tecrübelerini aktarıyor,her karavanında yeni bir şeyler uyguluyor,karavan firmaları dahil bir çok karavan yapan amatör yada profesyonel bakıp yol yordam görüyor,telefonu açık ve ne zaman aransa yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor,bu nedenle kendisine teşekkür etmek lazım..
estetik göreceli bir kavram olduğu için katı bir şekilde eleştirilemez bence,atilla abinin karavanları size estetik gelmeyebilir,oysa bir başkası çok ama çok beğenebilir
fiyat konusuna gelince ,bu son 2 karavanı istediği fiyatlara satabilecek mi,bu konuda bende endişeliyim,belkide yakında keşke bu 17 m3 işine girmeseydim diyecek,umarım istediği fiyatlara satar,kolay gelsin
TUNCO' Alıntı:gezen bilirde ev önünde gecekondu yapanların
vetborn' Alıntı:Atilla Bey'in tüm yaptıklarını ve paylaşımlarını hep "ne becerikli insanlar var, helal olsun" duygusuyla izledim, kendisine ve yerli üreticilere getirilen eleştirilerin en hafif deyimiyle "haksızlık" olduğunu düşünüyorum, tartışılması gereken konular, karavanlar üzerindeki ağır vergi yükleri, insafsız ithalat politikaları ve devletin karavancılığa bakış açısıdır, başka bir başlık altında bunları sonuna dek tartışalım ama bu işle uğraşan, merak duyan bir avuç insanı kırıp küstürmeyelim. Herkese iyi bayramlar, sevgi ve saygılarımla.