Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 471
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,999
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

.

20120326_173902.gif

20120326_174716.gif

20120326_174759.gif

20120326_180703.gif

Etiketler

Ooooo... Atilla bey,
Yeni araç aldığınızı ve çalışmalara başladığınızı henüz farkettim, çok sevindim.
Size zevkli ve başarılı çalışmalar dilerim.

Kenan bey, Bu ara meşgulsünüz, forumu takip edemiyorsunuz galiba, dilekleriniz için teşekkür ederim...

Bu gün yine karavanın dışından sacı delinerek takılacak ekipmanların toparlanması ile uğraştım...220v şebeke girişi tamam, Akü kutusu havalandırma blower'i tamam, Su dolum ağzını hazırladım, kapağının kilidi yoktu anaktarlı kilit ilave ettim, su dolum ağzının birinide araç dışı duş kullanımı için organize ettim...Panoramik cam olarak elimde eskiden kalma orjinal bir cam vardı, onun eksik parçalarını temin ettim, montajlanır hale getirdim, cam takıldığı zaman ekdeki camperdeki gibi olacak...

20120327_171735.gif

20120327_171915.gif

20120327_171818.gif

Atilla hayırlı uğurlu olsun. Geç fark ettim başlığı ama çok sevindim. Sana yeni bir uğraş bizlerede bugün ne yapıldı diye merakla izleyecek bir şeyler çıktı. Biblon tekrardan hayırlı olsun.

Bu gün, panoramik camı takılabilir hale getirdim, yan duvarda kesilecek sacı belirledim, masa bağlantısını güçlendirmek için kolun arasına kalın lata attım, oturma grubu koltuğu altından araç tavanına gizli kanal atarak, dikeydeki elektrik tesisatını bu kanaldan yapacağım...Cam için sacı kesince camın montajını tamamen bitiremeyeceğimi anlayınca kesme işlemini yarına bırakdım...

20120329_175530.gif

20120329_175617.gif

20120329_175549.gif

20120329_175635.gif

Atilla abi yeni projen hayırlı olsun kolaylıklar dilerim.

Bu gün, sabahdan hava kapalıydı, camın montajına başlamak için ilk önce tereddüt ettim ama sonra karar verip, panoramik camın sac kesimini yapıp, montajını yaptım, fitilini takdım, kilitlerinden ikisinin montajınıda yaptım, tam bu sırada şakır şakır yağmur yağmaya başladı ama geçmiş olsun iş bitmişti, daha sonra camın ahşap çerçevelerini bitirip, güne noktayı koydum..
Unutmadan bu gün çiğ börek günüymüş ama misafir yoktu hepsi bana kaldı...

Cam-Kesim.gif

Cam-kesim-Dış.gif

Cam-Görüntü-dış-2.gif

Cam-Görüntü-dış.gif

Cam-Görüntü-iç.gif

Aslında börek olsun ,olmasın kaç gündür programımda şöyle yüz,yüze görüşme var ancak oğlumun yeni aldığı evde usta beklemek (emekli babaların asli görevlerinden malum) sebebiyle gelemedim.Elindeki camı değerlendirdiğin uygulama çok güzel görünüyor eline sağlık.

Teşekkürler Enver abi, ben en az 2 ay kapının önündeyin, aklına ne zaman eserse gel....Cam orjinal ve kaliteli sınıfdan bir klasik karavan camı, kaldırma kolları ve kilitlerinide sıfır orjinal aldım, cam 4 yıl önce elime geçmişti, bir gün kullanırım diye saklıyordum, kısmet bu güne imiş...

Atilla ağbi kolay gelsin, afiyet olsun bir denk gelemedik çiğ böreğe :smiley:

Atilla,sen bir ' fan kulüp' kurmalısın.Bu kadar takipçin var iken sırtın yere gelmez. ;D
Not : Hayatımda gördüğüm iki insan var ki , ikisinden birisin.Onların tek bavula yerleştirdiğini ,ancak üç bavula sığdırabiliyorum...
Bu notu şunun için yazdım : Evini gören insanlardan biri olma şerefine nail oldum.O kadar tertiplisin ki, bahsettiğin cam vb. şeyleri nerede saklıyorsun,anlamış değilim...Tamirat-yapım ile ilgili her şeyin var,ama hiçbiri ortalıkta görünmüyor...

atiladi' Alıntı:
Bu gün yine karavanın dışından sacı delinerek takılacak ekipmanların toparlanması ile uğraştım...220v şebeke girişi tamam, Akü kutusu havalandırma blower'i tamam, Su dolum ağzını hazırladım, kapağının kilidi yoktu anaktarlı kilit ilave ettim, su dolum ağzının birinide araç dışı duş kullanımı için organize ettim...Panoramik cam olarak elimde eskiden kalma orjinal bir cam vardı, onun eksik parçalarını temin ettim, montajlanır hale getirdim, cam takıldığı zaman ekdeki camperdeki gibi olacak...

Atila selam,
Su dolum agzını nereden temin ettin ?Tadilatın çok güzel olmuş.
Kolay gelsin.

Levent, sen şanssız bedevisin, geçen sene taraklıda bile tüm karavanlara çiğ börek dağıtmıştık, ama siz gökhanla birlikde ertesi gün gelince kaçırmıştınız, bir gün yakalarsın üzülme...

Yücel hocam, tüm malzemeler benim odamda hapis, o odadan çıkmak yasak..

Seyfettin hocam, dolum ağızlarını ben satıyorum, orjinali kilitsiz 75TL, kilitleri sonradan ben takdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri