Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 471
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,046
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Atilla bey hayırlı uğurlu olsun.
İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

Hayırlı olsun.Yeni bir takip....Selamlar...

Hayırlı olsun , gecen yaptığınız karavanınız bir ansiklopedik bilgi mahiyetinde idi. Henüz bir karavan sahibi değilim ama forumları 2 senedir takip ediyorum, idealimde gecen yaptığınız 12m3 lük gibi bir karavan yapmak var, kendim Antalya'da reklamcılıkla uğraşıyorum işinizin sonunda araç dışı süslemelerinizde ayrıca cnc ve lazer makineleri parkurumuzda olduğu icin hassas malzeme kesimlerinizde size yardımcı olabilirim.Tekrar başarılar dilerim.

atiladi' Alıntı:
Biz artık yaşlı sayılırız, Diyorsunuz ama Profil bilgisinde yok yazdığına göre;ya benden yaşlısın gizliyorsun yada yaşın küçük yaşlı görünmeyi seviyorsun.. Bizim için birinci sırada, yağmurlu veya soğuk bir havada 4 kişi masada rahat rahat oturacağız, menümüzde aslan sütü, ezine koyun peyniri, kırkağaç kavunu olacak, muhteşem bir sohbet eşliğinde karavanın içi sigara dumanından göz gözü görmeyecek..Bizde hedef bu...Bu hedefe sigarayı yağmur altında da olsa dışarda içmek koşuluyla aynen katılıyorum...

Atila Dostum;Düşüncelerimi tümcelerini keserek iletmeye çalıştım,hatalıysam affola.

Atilla abi yeni projen hayırlı olsun takipteyim.

Temennilerinden dolayı tüm dostlara teşekkür ederim....

Sn. kemal Atay, mesleki imkanlarınızı birlerle paylaşmanızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim...

Seyfettin hocam, yaşım 52...Öbür tarafda "biz seni dünyaya gönderdik ama ne yapalım sen dünyanın nimetlerini kullanmadın" demesinler diye, hayatı içinden geldiği gibi yaşamayı seven birisi olarak yaşamaya çalışıyorum...

Bu gün, aracın tavan destek çıtalarını, tavan dolap montaj çıtalarını yapıştırdım, mastiklemelerini bitirdim, tavan çıtalarını yapıştırmaya yaklaşık 8 tüp Dayson mastik gitti, planya çalışmaya başlayıp talaşın kokusunu alınca, keyfim yerine geldi..
Bu arada aracın sol tarafından sağ tarafına geçirilecek elektrik tesisatı için tavan döşemesinin altında kalacak, kablo kanalını montajladım, bu kanaldan sonra istediğim kadar kabloyu mutfak tarafına geçirebileceğim...
Akşam üzeri karavanın yapımını merak eden arkadaşlar ziyarete geldi, biraz sohbet ettik, onları biraz daha zehirledim, ve akşam oldu....

20120325_145310.gif

20120325_133522.gif

20120325_133531.gif

20120325_111351.gif

20120325_111337.gif

Atilla bey aracınız hayırlı olsun.Güzel bir çalışmanın sonuçlanacağından eminim.

atilla abi kolay gelsin en kısa zamanda kahveni içmeye ve aracı görmeye geleceğim :smiley: :smiley:

Hayırlı olsun vede kolay gelsin , 19 mayısda içinde kalacak duruma gelir herhalde .......

Atilla Abi, yeni aracın hayırlı olsun. Gerçekten güzelmiş. Çalışmaların kolay gelsin.

Vakitsizlikten yeni topikleri inceleyemediğimden senin topiği de yeni farkettim :-[ :smiley:

atiladi' Alıntı:
Seyfettin hocam, yaşım 52...Öbür tarafda "biz seni dünyaya gönderdik ama ne yapalım sen dünyanın nimetlerini kullanmadın" demesinler diye, hayatı içinden geldiği gibi yaşamayı seven birisi olarak yaşamaya çalışıyorum...

Dünkü çocuğa bak,yaşlandım diyor,hadi ordan! İçinden geldiği gibi sağlıklı yaşamaya devam.

Temennileri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Bu gün, dünden eksik kalan tavan mukavamet çıtalarına devam ettim, sonra önümüzdeki günlerde kullanacağım yarı mamül ekipmanların tasarım ve montajlarını yaptım...
Tavana takacağım güneş panelleri ve tenteyi bağlayabilmek için bu sefer farklı bir işe girdim, araç tavanına özel yataklar montajlayıp bu yatakları kullanacağım, kesim tesfiye ve delik işlemlerini bitirdim...
Akü grubu, inverter ve akü şarz cihazının duracağı koltuk altının soğutma ve havalandırmasında kullanmak için birgisayar fanlı bir blower yaptım....
Karavanın şebeke 220v girişi için giriş kutusunu ve içine fişini montajladım....
Önümüzdeki günlerde sıra ile montajlanacaklar...

20120326_161945.gif

20120326_172816.gif

20120326_172835.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri