Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,053

Etiketler

TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim.

Hayırlı ve de geçmiş olsun. Keyifle, kazasız, belasız gezmelerde kullanın inşallah. Darısı başımıza.

TA2RX' Alıntı:
Hayırlı ve de geçmiş olsun. Keyifle, kazasız, belasız gezmelerde kullanın inşallah. Darısı başımıza.
Çok teşekkür ederim kısa sürede sorunsuz bir şekilde karavanınızın bitmesi dilegi ile hoşçakaılın.

nasah' Alıntı:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hasan
Hasan bey çok teşekkürler.

gezmen' Alıntı:
Gözünüz aydın!...

Cavid Sezen
Aydınlık içinde olun çok teşekkür ederim.

a.yilmaz' Alıntı:
TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim.
Sevgili agabeyim çok teşekkür ederim bugün trafik işlemleri için gittim kısmet olursa yarın ruhsatı alacağım. Görüşmek üzere.

Turan bey hayırlı uğurlu olsun.Güzel sağlıklı gezilerde kullanmanız dileği ile.

Hayırlı olsun, sorunsuz kilometreler.

seyyah54' Alıntı:
Turan bey hayırlı uğurlu olsun.Güzel sağlıklı gezilerde kullanmanız dileği ile.
Sayın Seyyah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bir gün görüşmek dileği ile.

Selamlar Saygılar.

Turan YÜCEL.

tango' Alıntı:
Mutlu sona az kaldı.En yakın zamanda keyifle yollarda olmanızı dilerim..
Sayın Tango ilk gezimizi hafta sonu İznik gölüne yapacagız , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Selamlar Saygılar.

Turan YÜCEL.

Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum.

turan Yucel' Alıntı:
Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum.
güle Güle Gi Ve İznik Delegasyonlarına Benden Selam Söyle.sevgilerle Kalın.