güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 3 Nis 2013 #241 Gözünüz aydın olsun, sağlıkla ve keyifle gezin. Selamlar
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 3 Nis 2013 #242 Adil05' Alıntı: Tebrikler.Mükemmel.Güzel günlerde kullanın.Sevgilerle kalın. Genişletmek için tıkla ... Sevgili ağabeyim çok teşekkür ederim darısı başınıza. Saygılar. Turan.
Adil05' Alıntı: Tebrikler.Mükemmel.Güzel günlerde kullanın.Sevgilerle kalın. Genişletmek için tıkla ... Sevgili ağabeyim çok teşekkür ederim darısı başınıza. Saygılar. Turan.
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 3 Nis 2013 #243 güngör' Alıntı: Gözünüz aydın olsun, sağlıkla ve keyifle gezin. Selamlar Genişletmek için tıkla ... Levent bey çok teşekkür ederim, görüşmek üzere. Selamlar Turan.
güngör' Alıntı: Gözünüz aydın olsun, sağlıkla ve keyifle gezin. Selamlar Genişletmek için tıkla ... Levent bey çok teşekkür ederim, görüşmek üzere. Selamlar Turan.
A a.yilmaz Kamp I Mesajlar 163 Tepkime Puanı 5 Yer balıkesir 3 Nis 2013 #244 TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim.
TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim.
TA2RX Müzmin öğrenci Mesajlar 2,556 Tepkime Puanı 621 Yaş 65 Yer Yalova Web www.tcswat.org Telsiz Çağrı Kodu TA2RX 3 Nis 2013 #245 Turan YUCEL' Alıntı: Bugün TÜV ,e muayene için gittim aracı iceri aldılar içim, içimi yedi acaba sorun cıkarmı diye 10 dk sonra aracım cıktı ve onaylanmış hemen trafikten randevu aldım kısmetse sabah 8.30 da ruhsat işlemleri başlayacak. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı ve de geçmiş olsun. Keyifle, kazasız, belasız gezmelerde kullanın inşallah. Darısı başımıza.
Turan YUCEL' Alıntı: Bugün TÜV ,e muayene için gittim aracı iceri aldılar içim, içimi yedi acaba sorun cıkarmı diye 10 dk sonra aracım cıktı ve onaylanmış hemen trafikten randevu aldım kısmetse sabah 8.30 da ruhsat işlemleri başlayacak. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı ve de geçmiş olsun. Keyifle, kazasız, belasız gezmelerde kullanın inşallah. Darısı başımıza.
N nasah Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 111 Yer Söke 4 Nis 2013 #246 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hasan
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 4 Nis 2013 #247 Gözünüz aydın!... Cavid Sezen
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 4 Nis 2013 #248 TA2RX' Alıntı: Hayırlı ve de geçmiş olsun. Keyifle, kazasız, belasız gezmelerde kullanın inşallah. Darısı başımıza. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim kısa sürede sorunsuz bir şekilde karavanınızın bitmesi dilegi ile hoşçakaılın. nasah' Alıntı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hasan Genişletmek için tıkla ... Hasan bey çok teşekkürler. gezmen' Alıntı: Gözünüz aydın!... Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... Aydınlık içinde olun çok teşekkür ederim. a.yilmaz' Alıntı: TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla ... Sevgili agabeyim çok teşekkür ederim bugün trafik işlemleri için gittim kısmet olursa yarın ruhsatı alacağım. Görüşmek üzere.
TA2RX' Alıntı: Hayırlı ve de geçmiş olsun. Keyifle, kazasız, belasız gezmelerde kullanın inşallah. Darısı başımıza. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim kısa sürede sorunsuz bir şekilde karavanınızın bitmesi dilegi ile hoşçakaılın. nasah' Alıntı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hasan Genişletmek için tıkla ... Hasan bey çok teşekkürler. gezmen' Alıntı: Gözünüz aydın!... Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... Aydınlık içinde olun çok teşekkür ederim. a.yilmaz' Alıntı: TÜV muayenenin sorunsuz birmesini kutluyorum, trafikten de sorunsuzca geçer. şimdiden tebrikler. Sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla ... Sevgili agabeyim çok teşekkür ederim bugün trafik işlemleri için gittim kısmet olursa yarın ruhsatı alacağım. Görüşmek üzere.
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 4 Nis 2013 #249 Turan bey hayırlı uğurlu olsun.Güzel sağlıklı gezilerde kullanmanız dileği ile.
Aka KARA BİTTİ. Mesajlar 1,215 Tepkime Puanı 47 4 Nis 2013 #250 Hayırlı olsun, sorunsuz kilometreler.
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 4 Nis 2013 #251 Mutlu sona az kaldı.En yakın zamanda keyifle yollarda olmanızı dilerim..
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 4 Nis 2013 #252 seyyah54' Alıntı: Turan bey hayırlı uğurlu olsun.Güzel sağlıklı gezilerde kullanmanız dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Sayın Seyyah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bir gün görüşmek dileği ile. Selamlar Saygılar. Turan YÜCEL.
seyyah54' Alıntı: Turan bey hayırlı uğurlu olsun.Güzel sağlıklı gezilerde kullanmanız dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Sayın Seyyah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bir gün görüşmek dileği ile. Selamlar Saygılar. Turan YÜCEL.
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 4 Nis 2013 #253 Aka' Alıntı: Hayırlı olsun, sorunsuz kilometreler. Genişletmek için tıkla ... Sayın Aka teşekkür ederim yollarda karşılaşmak üzere. Selamlar Saygılar. Turan YÜCEL.
Aka' Alıntı: Hayırlı olsun, sorunsuz kilometreler. Genişletmek için tıkla ... Sayın Aka teşekkür ederim yollarda karşılaşmak üzere. Selamlar Saygılar. Turan YÜCEL.
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 4 Nis 2013 #254 tango' Alıntı: Mutlu sona az kaldı.En yakın zamanda keyifle yollarda olmanızı dilerim.. Genişletmek için tıkla ... Sayın Tango ilk gezimizi hafta sonu İznik gölüne yapacagız , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Selamlar Saygılar. Turan YÜCEL.
tango' Alıntı: Mutlu sona az kaldı.En yakın zamanda keyifle yollarda olmanızı dilerim.. Genişletmek için tıkla ... Sayın Tango ilk gezimizi hafta sonu İznik gölüne yapacagız , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Selamlar Saygılar. Turan YÜCEL.
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 5 Nis 2013 #255 Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum.
Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum.
Adil05 Sevgiler sizinle olsun Mesajlar 1,092 Tepkime Puanı 9 Yer Kütahya-Simav 6 Nis 2013 #256 turan Yucel' Alıntı: Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum. Genişletmek için tıkla ... güle Güle Gi Ve İznik Delegasyonlarına Benden Selam Söyle.sevgilerle Kalın.
turan Yucel' Alıntı: Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum. Genişletmek için tıkla ... güle Güle Gi Ve İznik Delegasyonlarına Benden Selam Söyle.sevgilerle Kalın.