Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,288

Etiketler
Koltuk 80 cm yüksekligi 40 cm acıldıgında 120 cm oluyor masada aynı olacak, sonuçta 120 x 190 cm oluyor ve iki kişi yata bilecek.

Kapak siparişlerim geldi yerlerine alıştırmaları yapıldı kilit yerlerini açtım sadece montaj kaldı yarın sabah kısmet olursa bitecek.

Kapak renkleri süper olmuş.....mobilyalarda hangi ahşap türünü kullandınız?
Keyifli gezilerde emeğinizin karşılığını görmeniz dileğiyle....
Kalın sağlıcakla

Turan bey heran geziye hazırım diye sesleniyor.Gezilerinizde tekerinize taş değmesin.Güle güle kullanın.

Turan abi bir çırpıda bitivermiş inşallah keyifle bol bol gezersin.İnşallah şahsen de tanışmak kısmet olur çok selamlar.

carpediem69' Alıntı:
Kapak renkleri süper olmuş.....mobilyalarda hangi ahşap türünü kullandınız?
Keyifli gezilerde emeğinizin karşılığını görmeniz dileğiyle....
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey Teşekkür ederim, suntalam dan yaptım.

seyyah54' Alıntı:
Turan bey heran geziye hazırım diye sesleniyor.Gezilerinizde tekerinize taş değmesin.Güle güle kullanın.
Sayın Seyyah elimden geldiği kararıyla yapmaya çalışıyorum. Sizin gibi saygı değer büyüklerimize beğen,dire bildim,ise ne mutlu bana. Bir gün tanışmak üzere hoşça kalın. Teşekkürler.

Goldwingerr' Alıntı:
Turan abi bir çırpıda bitivermiş inşallah keyifle bol bol gezersin.İnşallah şahsen de tanışmak kısmet olur çok selamlar.
Burak çok teşekkür ederim. Kısmetse tanışacagız mutlaka bir gün bir yerlerde. Selamlar

Kapakların kilit montajları bitti yerlerine montaj yapıldı sonunda, ve masa montajı bitmek üzere açıldıgında, koltuk döndügünde 120 x190 yatak olaçak.

Abi maşallah çok güzel olmuş valla,oturağın yanındaki kısım ve masanın açılan kolunun altına açılınca ne koyacaksın?Bilmediğim için soruyorum sadece,yatınca sıkıntı yaşatır mı?

Sevgili Ümit masanın altına portatif ayak konulacak va sıkıntı olmayacak.

Selamlar Turan.

Aydınlatmalar bitti ,arka yatak altı kapakları bitti. Sıra proje aşamasına geldi kısmet olursa cuma günü başlacak.

Arkadaşlar banyo içini kaplama için ne kullanacam nereden alacam fikri olan varmı.

Selamlar Sevgiler

Turan.