KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Turan Bey Merhaba,
Tentenizi allende den 1100 TL ye aldığınızı biliyorum. Mafsallı olup olmadığını merak ediyorum.Yanıtlarsanız sevinirim .Selamlar Orhan ÇİÇEK
Sn. Yücel ; demokrasilerde çareler tükenmiyor. Güneş paneli ayaklrını çok işlevsel olarak ve sacı delmeden halletmşsınız kutlarım. Tez zamanda karavanınıza ulaşmanız dileklerimle esen kalın.
Sn Turan bey İstanbulda bu defa görüşemedik. Bir dahaki sefer inşallah görüşür Beyazsaray-Paşa kardeşliğini başlatırız. Sözüm meclisten dışarı, bu günlerde paşaların durumu pek iyideğil
Paşa'nın yapım aşamalarını tekrar gözden geçirdim ayni duyduları ikinci kere yaşıyorum. Geçirdiğimiz aşamalar tekrar canlandı hafızamda. Umarım beraberce mutlu sona ulaşır Beyazsaray ve Paşanın doğum günlerini de beraberce kutlarız. Balıkesir'den selamlar.
Turan Bey Merhaba,
Tentenizi allende den 1100 TL ye aldığınızı biliyorum. Mafsallı olup olmadığını merak ediyorum.Yanıtlarsanız sevinirim .Selamlar Orhan ÇİÇEK
Sn Turan bey İstanbulda bu defa görüşemedik. Bir dahaki sefer inşallah görüşür Beyazsaray-Paşa kardeşliğini başlatırız. Sözüm meclisten dışarı, bu günlerde paşaların durumu pek iyideğil
Paşa'nın yapım aşamalarını tekrar gözden geçirdim ayni duyduları ikinci kere yaşıyorum. Geçirdiğimiz aşamalar tekrar canlandı hafızamda. Umarım beraberce mutlu sona ulaşır Beyazsaray ve Paşanın doğum günlerini de beraberce kutlarız. Balıkesir'den selamlar.
Yapım aşamasında daha önce camların kenarını deri yapmıştım. Bülent ustanın bir sorusu üzerine cam kenarlarını degiştirdim, yapım aşamalarında bu arada biraz daha yol aldım. Atilla abinin yönlendirmesi ile vebesto taktırdım. İkitelliden dönerken parke aldım ve montajı bitti. Kapı kenarlarını L aleminyum,la kapladım, fotolar.