Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)
Arkun Bey,
Hayırlı olsun, güzel günlerde mutlu kamplarda, kazasız belasız seyhatlerde kullanmanızı diliyorum.
Darısı benim ve tüm isteyenlerin başımıza...
Sizlerin yaşadığı tecrübeleri buradan okumakla inanın üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam.
En başta minübüsü alıp fikrimi ailene ve dostlarıma açtığımda hep bir ağızdan;
Öyle şey olurmu, nasıl yapacaksın, kime yaptıracaksın, malzemeleri nerden alacaksın, eşyaları nereye yerleştireceksin vs... vs...
Bir sürü olumsuz düşünceler karşısında önce araç içinin milimetrik kağıt üzerine planını çizdim. Yerleşim planı için santim santim hesaplayarak onlarca karalamalardan sonra 2,5 plan dan birini (buçuk olan 2. planın dağişik versiyonu) uygulayabilmek için malzeme arayışına girdim. Bu aşamada google den tesadüfen Gezenbilir sitesine girdim. O günden beri sizlerinde yaptıklarını görünce öncelikle kendime olan güvenim sonra da ailemin ve arkadaşların güveni geldi. Yapılan işin maddiyatını (O da çok önemli ama) bırak, insanın kendi yaptığı bir eşyayı veya makinayı hele hele de bir karavanı kullanmanın verdiği hazzı yaşamak her kula nasip olmaz.
Sizleri kutluyorum. Ellerinize kollarınıza sağlık. Birlikte hoş geziler yapmak ve/veya kamplarda karşılaşmak dileği ile karavanınızı güzel günlerde kullanın.
Ahmet Arı