Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,044

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

İyi bir çalışma .Sayın Arkın bey sizi kutluyorum.Elinize sağlık ALLAH iyi günlerde ,sağlıklı ve mutlu vede kazasıs belasız kullandırsın.İnsan herhalde üretip başardığı zaman kendiyle gurur duyuyordur herhalde .Güle güle gez ve tadını çıkart.Sevgiler. Saygılar.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Ellerinize Sağlık Arkın Bey,
Kazasız belasız sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız dileğimle.

Arkın Bey,

Dün sabahtan bu yana nete ancak girdim. Aracınızın fotğraflarını gördüm. Güzel olmuş, güle güle kullanın. İyi geziler..

Cavid Sezen

Arkın Bey,

Aracınızı güzel günlerde, sağlık ve neşe içinde kullanmanızı diliyoruz.

Ayrıca ellerinize sağlık.El emeğinin değeri ölçülmez..

Ülker&Yavuz

evet ruhsatı'da al en başta ben bir oooohhhhh diyeyim :D :D :D :D :D

Arkın selamlar
Karavan oldukça güzel olmuş ellerine sağlık.
Bir iki yerde "karavanı satışa yetiştirmemiz lazım" demişsin. Karavanı satmak üzere mi yapımına başlandı. Anlayamadım.
Hani karavanla gezecektik :smiley:
Bari önce bir iki gez de ondan sonra satardın yahu :smiley:

Volkan Arkın arabanın satışını üzerine almamıştı ikinci bir masraf olmasın diye ikisini birlikte halletmeye çalışıyordu haklı olarak.

Hmmm tamam şimdi oldu :smiley:
O zaman Arkın'a da bi EV hediyesi düşünmek gerek :D

Yaw ohhh ama kasmayın. Bir sıkıntı yok o işte. İstersen kat cık takan yok :smiley:
buralpdi' Alıntı:
buralpdi' Alıntı:

Kardeş noter satısı yapıldı ruhsat cıkarmak için 1 ay vardı. İki defa evrak ruhsat muayne işi olmason diye bir ayda yaptık. Depar attık resmen şimdi eve erken geliyorum :smiley: canım sıkılıyor. O yoğun tempodan sonra :smiley:. Artık gezmeye başlarız. Ufak tefek işler kaldı.
orion' Alıntı:
Arkın selamlar
Karavan oldukça güzel olmuş ellerine sağlık.
Bir iki yerde "karavanı satışa yetiştirmemiz lazım" demişsin. Karavanı satmak üzere mi yapımına başlandı. Anlayamadım.
Hani karavanla gezecektik :smiley:
Bari önce bir iki gez de ondan sonra satardın yahu :smiley:

sn arkın bey.
hakkettın helalolsun demek gerrekır.
mehmet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.