Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,041
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

sayın(dagciark28) arkın kaplan sağlıkla güle güle kullanın.tatsız olay için geçmiş olsun.emeğinizle ortaya çıkardığınız eserinize ne kadar seviniyosak emeğinize uzanan bu iğrenç davranışada bir okadar üzülüyoruz.tekrar çok geçmiş olsun saygılarımla kemal orhun

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Ben Diyarbakırdan sana karavanı iyi günlerde kullanmanı diliyorum. Uzun zamandır bende araştırıyorum kendi karavanımı yapabilirmiyim diye artık olabillir diyorum özellikle sizleri görünce..
Kullandığınız mlz ve fiyatları konusunda liste yapabiirseniz çok sevinirim.
Hoşçakalın..

arabaya yakışmış, güle güle kullan :smiley:

merhabalar,
ben şunu öğrenmek istiyorum,panelvan alıp otokaravana dönüştürmenin maliyetini öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :smiley: :smiley:

yaybek' Alıntı:
Kendiniz yaparsanız malzeme parası minimum 8000 lira.yok firmalara verip yaptırısanız bu sefer en az 15.000 lirayı gözden çıkarmalısınız.
Yusuf bey bizim adımıza cevap vermiş ama o kendi karavanın icin yazdı sanıyorum. Biz aracı 8000 tl ye aldık fakat içi ve aksesuarları bize 18.000 tl ye patladı. Bu zevk işidir. Harcamanın sınırı yoktur. Ben herseyi ile ortalama ( 1000 tl + - olabilir ) 26.000 TL ye mal ettim. Kendi el emegimiz hariç. Araçın son halinide akleyeceğim.

Araç özellikleri ( sayabildiklerim )
** Yalıtım Mantolama straforu + İzocam + Mebran + köpük.
** Paslanmaz seperatörlü göstergeli temiz su tankı 120 lt + 70 lt galvanız pis su tankı
** 12 Volt 3 musluk aynı anda çalıştırabilen Hidrafor. Özel hortumlarla yapılmış su tesisatı sıcak ve soğuk sistem + Şofben + gazlı set üstü ocak.
** Arkada 2 adet ranza üst ranza kalkabilen mekanizmalı alt su deposu ve bagaj + üstte İtalyan malı port bagaj + sanrof + elektrikli havalandırma.
** Tavanda ledli + Florasanlı + Gece modlu aydınlatma + Koridorlarda ledli yürüyüş aydınlatmaları + Dolap aydınlatmaları
** Elektrikli tuvalet otomatik su temizlemesi + Duş
** Komple araç 1. sınıf su kontrası dolap kapakları özel mebran kaplama.
** 4 Kişilik oturma gurbu + masa ( 2 Kişilik yatak özellikli.
** 12 – 220 Tesisat + 2,5 Kwa Jenaratör + 1000 vatt + 300 Vatt invertör 12 volt 132 amp akü mutlu marka 2 adet sıfır.
** Amerikan malı evyeler sıpralli musluklar.
** Her tarafta çesitli avadanlık malzeme gözleri + cepler.
** Yerler plastik kaplama üzeri halıfleks
** Malzeme dolapları + avadanlıklar.
** 3 kişi ön oturma grubu ( 1 koltuk ara geçiş için katlamalı.
** Filmli camlar uzaktan kumandalı otomatik kapı + merkezi kilit + alarm + otomatik cam.
** Buz dolabı Tesisat ayırımı için bot şalter + Sigorta panosu ve kumanda panosu.
** Dvd + vcd + resim oynatıcılı ses sistemi + Tv + Tv anteni.Yan basamaklar + Tavan Yük taşıma demirleri.
** Özel işlemeli cıtalar ( Genel görünüm için 700 tl tuttu )
** Ön farlar arka tamponlar yeni talıkdı.
Ve yazamadığım bir sürü şey var.

Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim. Doğrusu kendi emeğinide katıp yapmak çok daha ekonomik vede güzel ama Diyarbakırda malzeme ve ekipman temin etmek mümkün değil uygun bir firmaya yaptırmak daha mantıklı tabi arkadaşların deneyimlerinden istifade ederek projelendirerek tabi.
Herkese selamlar...

Arkın kusura bakma senin adına ben cevap yazdım,uzun zamandır yoksun sayın Meltyapı'nın sorusu boşlukta kalmasın diye kendimce minimum içinde oturulur maliyet fiyatını işcilik olmadan yazdım bu benim yaklaşık harcadığım meblağ,harcamanın sınırı yok tabi parası olan 100.000 lirada harcayabilir,o kadar parası olanda bizim gibi gece gündüz uğraşmaz verir bir firmaya yaptırır.

Çok teşekkür ederim (Yusuf Bey'e de)
Doğrusu herkes kendince bilgi katıyor çok güzel bir düşünce.
böyle bir toplulukta olmaktan ve daha sonra aynı macerayı yaşamak için karavan sahibi olmak kim istemezki..
Fikret

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR