Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)
yaybek' Alıntı:
Kendiniz yaparsanız malzeme parası minimum 8000 lira.yok firmalara verip yaptırısanız bu sefer en az 15.000 lirayı gözden çıkarmalısınız.
Yusuf bey bizim adımıza cevap vermiş ama o kendi karavanın icin yazdı sanıyorum. Biz aracı 8000 tl ye aldık fakat içi ve aksesuarları bize 18.000 tl ye patladı. Bu zevk işidir. Harcamanın sınırı yoktur. Ben herseyi ile ortalama ( 1000 tl + - olabilir ) 26.000 TL ye mal ettim. Kendi el emegimiz hariç. Araçın son halinide akleyeceğim.
Araç özellikleri ( sayabildiklerim )
** Yalıtım Mantolama straforu + İzocam + Mebran + köpük.
** Paslanmaz seperatörlü göstergeli temiz su tankı 120 lt + 70 lt galvanız pis su tankı
** 12 Volt 3 musluk aynı anda çalıştırabilen Hidrafor. Özel hortumlarla yapılmış su tesisatı sıcak ve soğuk sistem + Şofben + gazlı set üstü ocak.
** Arkada 2 adet ranza üst ranza kalkabilen mekanizmalı alt su deposu ve bagaj + üstte İtalyan malı port bagaj + sanrof + elektrikli havalandırma.
** Tavanda ledli + Florasanlı + Gece modlu aydınlatma + Koridorlarda ledli yürüyüş aydınlatmaları + Dolap aydınlatmaları
** Elektrikli tuvalet otomatik su temizlemesi + Duş
** Komple araç 1. sınıf su kontrası dolap kapakları özel mebran kaplama.
** 4 Kişilik oturma gurbu + masa ( 2 Kişilik yatak özellikli.
** 12 – 220 Tesisat + 2,5 Kwa Jenaratör + 1000 vatt + 300 Vatt invertör 12 volt 132 amp akü mutlu marka 2 adet sıfır.
** Amerikan malı evyeler sıpralli musluklar.
** Her tarafta çesitli avadanlık malzeme gözleri + cepler.
** Yerler plastik kaplama üzeri halıfleks
** Malzeme dolapları + avadanlıklar.
** 3 kişi ön oturma grubu ( 1 koltuk ara geçiş için katlamalı.
** Filmli camlar uzaktan kumandalı otomatik kapı + merkezi kilit + alarm + otomatik cam.
** Buz dolabı Tesisat ayırımı için bot şalter + Sigorta panosu ve kumanda panosu.
** Dvd + vcd + resim oynatıcılı ses sistemi + Tv + Tv anteni.Yan basamaklar + Tavan Yük taşıma demirleri.
** Özel işlemeli cıtalar ( Genel görünüm için 700 tl tuttu )
** Ön farlar arka tamponlar yeni talıkdı.
Ve yazamadığım bir sürü şey var.