Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,041

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Biz tv yi sabit yaptık. adam koparıp almış. Güvenlikli siteden aldılar. Allahtan jeneratörü görmemiş. Giysilere sigaralara kadar toplamış.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Kardeş çok çok geçmiş olsun bende bugün Next 1508D model LCD tv.aldım ama benide korku sardı ben yola çıkacağım zaman takmayı düşünüyorum.

Gayet güzel tebrikler
Yanlız yatağı tam olarak göremedim ben arka kısımda mı oluyor ?
Arçelik marka kullandığınız ürün su ısıtmak için m i kullanıyorsunuz ? (Merka ettim tam anlayamadım ne olduğunu)
Bir de duş nerede acaba ?

Tekrar tebrikler

Duş ve tuvalet tabiki aynı yerde yer alıyor. Lavabonun bataryası sıpralli duş özelliğine sahip. Ytaklar arkada ikili ranna olarak var birde ön oturma grubu masa inerek yatak oluyor.

Bu resimdeki üst kısım kapanarak yatak oluyor. ( Bitmemiş hali )

cypriot' Alıntı:
Gayet güzel tebrikler
Yanlız yatağı tam olarak göremedim ben arka kısımda mı oluyor ?
Arçelik marka kullandığınız ürün su ısıtmak için m i kullanıyorsunuz ? (Merka ettim tam anlayamadım ne olduğunu)
Bir de duş nerede acaba ?

Tekrar tebrikler

Kapılara emniyet kilitleri yapmıştık içten adam camı kastırıp girdi. Camada yapsaydık onuda kıracaktı. Hırsıza kilit dayanmaz karavancıya giren çıkmaz kaba oldu ama ne yazıkki doğru

Arkın bey,geçmiş olsun,allah beterinden korusun....

Arkın bey, hayırlı olsun dileklerime bir de geçmiş olsun dileğimi eklemek durumunda kaldım. Üzüldüm gerçekten :-(
Oğuz

Geçmiş olsun Arkın bey. Reimo sitesinde görmüştüm. Sağ ve sol ön kapıları , kapı kollarından birbirine bağlıyorlardı. Bir nevi engel .

güle güle kullan, aracın yandaki desenlerin çok güzel olmuş

Biz kilit yapmıştık zaten fakat adam camı kastırıp girmiş. Onada kilit yapsak gene girecekti Hırsıza kilit dayanmaz .
bartek' Alıntı:
Geçmiş olsun Arkın bey. Reimo sitesinde görmüştüm. Sağ ve sol ön kapıları , kapı kollarından birbirine bağlıyorlardı. Bir nevi engel .

Karavana merkezi kilit taktık zaten yan kapı otomatikti açamamış. Camdan dalmıştı. Neyse alarm otm. cam ve merkezi kilit taktık. Dün bize 1600 tl ye patladı yine :( Vcd teyp v.s.

Geçmiş olsun Arkın Bey. Çok üzüldüm. Haklısınız hırsıza kilit dayanmaz. O yüzden değerli küçük eşyaları evinize götürmekte fayda var. Bir de hırsızların dikkatini çekecek TV anteni araçlara takmamak lazım. Bir servisçi arkadaştan duymuştum. Aracında TV olmamasına rağmen eskiden kalmaTV antenini gören araca giriyor dedi. Bir iki cam kilit hasarından sonra anteni söküp attı. Ondan sonra rahatladı.

Güle güle kullanın Arkın Bey. Görünüşü çok güzel olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR