Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,656

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Arkın Bey haırlısı olsun.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

valla üç sene plan yap para biriktir, tam işe başlayacaksın, yok ruhsat problemi var, yok abs şartı var sen olsan kasarmıydın kasmazmıydın

Sorun yok artık bunlar hurafe
buralpdi' Alıntı:
valla üç sene plan yap para biriktir, tam işe başlayacaksın, yok ruhsat problemi var, yok abs şartı var sen olsan kasarmıydın kasmazmıydın

evet artık hurafe , o da sizlerin sayesinde.

Süper .Bittimi? Ananın aksütü gibi helal olsun.ALLAH kazasız belasız güzelgünlerde neşe içinde kullandırsın.Gün olurda karşılaşırsak sevincinizi birlikte kutlarız.Sevgiler Saygılar.

artık gezi yazılarınızı okuyacağız kısmetse, birde bizler için yaparken doğru gelip de sonra kullanınca hata olduğunu farkettiğiniz detayları paylaşırsanız memnun oluruz. en azından aynı hataya bizlerde düşmeyelim. simdi tecrübeli olan sizsiniz imalat konusunda.

Arkun Bey,
Hayırlı olsun, güzel günlerde mutlu kamplarda, kazasız belasız seyhatlerde kullanmanızı diliyorum.
Darısı benim ve tüm isteyenlerin başımıza...
Sizlerin yaşadığı tecrübeleri buradan okumakla inanın üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam.

En başta minübüsü alıp fikrimi ailene ve dostlarıma açtığımda hep bir ağızdan;
Öyle şey olurmu, nasıl yapacaksın, kime yaptıracaksın, malzemeleri nerden alacaksın, eşyaları nereye yerleştireceksin vs... vs...
Bir sürü olumsuz düşünceler karşısında önce araç içinin milimetrik kağıt üzerine planını çizdim. Yerleşim planı için santim santim hesaplayarak onlarca karalamalardan sonra 2,5 plan dan birini (buçuk olan 2. planın dağişik versiyonu) uygulayabilmek için malzeme arayışına girdim. Bu aşamada google den tesadüfen Gezenbilir sitesine girdim. O günden beri sizlerinde yaptıklarını görünce öncelikle kendime olan güvenim sonra da ailemin ve arkadaşların güveni geldi. Yapılan işin maddiyatını (O da çok önemli ama) bırak, insanın kendi yaptığı bir eşyayı veya makinayı hele hele de bir karavanı kullanmanın verdiği hazzı yaşamak her kula nasip olmaz.
Sizleri kutluyorum. Ellerinize kollarınıza sağlık. Birlikte hoş geziler yapmak ve/veya kamplarda karşılaşmak dileği ile karavanınızı güzel günlerde kullanın.
Ahmet Arı

Arkın çok yoğun ve yorucu bir dönemdi, tebrik ediyorum.
Yurdaer'e selamlar

Arkın Bey,

Güle güle kullanın dileğimi yineleyeyim. Son durumu, demek bu. Çok hoş duruyor... Kocaman bir bravo diyorum size ve sizin becerikli ve cesaretli olanlara...

Aracınızın bitmiş durumunu, derli toplu olarak fotoları ile birlikte "Benim Karavanım ..." bölümünde sanırım anlatacaksınız.

İyi geziler.
Cavid Sezen

Arkın bey, iyi günlerde,kazasız belasız,mutluluk kaynağı olarak kullanmanızı dilerim.Umarım bir yerlerde karşılaşır eserinizi yakından görme fırsatı yakalarız. Sevgi ve saygılarımla

Arkın ellerinize sağlık çok hoş olmuş güle güle kullanın yandaki cızıklardan ;D bende isterim yeri ve fiyatını yazarsan sevinirim kendine iyi bak en kısa zamanda görmeye geleceğim.tabi hediyesiyle

Yeri yine dolapdere de güzel oldu. Üzücü olan araça hırsız girdi. Plazma tv ses sistemi ve ıvır zıvırları götürdü.

SON KONULAR - FORUM