Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,656

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

İyi bir çalışma .Sayın Arkın bey sizi kutluyorum.Elinize sağlık ALLAH iyi günlerde ,sağlıklı ve mutlu vede kazasıs belasız kullandırsın.İnsan herhalde üretip başardığı zaman kendiyle gurur duyuyordur herhalde .Güle güle gez ve tadını çıkart.Sevgiler. Saygılar.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Ellerinize Sağlık Arkın Bey,
Kazasız belasız sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız dileğimle.

Arkın Bey,

Dün sabahtan bu yana nete ancak girdim. Aracınızın fotğraflarını gördüm. Güzel olmuş, güle güle kullanın. İyi geziler..

Cavid Sezen

Arkın Bey,

Aracınızı güzel günlerde, sağlık ve neşe içinde kullanmanızı diliyoruz.

Ayrıca ellerinize sağlık.El emeğinin değeri ölçülmez..

Ülker&Yavuz

evet ruhsatı'da al en başta ben bir oooohhhhh diyeyim

Arkın selamlar
Karavan oldukça güzel olmuş ellerine sağlık.
Bir iki yerde "karavanı satışa yetiştirmemiz lazım" demişsin. Karavanı satmak üzere mi yapımına başlandı. Anlayamadım.
Hani karavanla gezecektik
Bari önce bir iki gez de ondan sonra satardın yahu

Volkan Arkın arabanın satışını üzerine almamıştı ikinci bir masraf olmasın diye ikisini birlikte halletmeye çalışıyordu haklı olarak.

Hmmm tamam şimdi oldu
O zaman Arkın'a da bi EV hediyesi düşünmek gerek

Yaw ohhh ama kasmayın. Bir sıkıntı yok o işte. İstersen kat cık takan yok
buralpdi' Alıntı:
buralpdi' Alıntı:

Kardeş noter satısı yapıldı ruhsat cıkarmak için 1 ay vardı. İki defa evrak ruhsat muayne işi olmason diye bir ayda yaptık. Depar attık resmen şimdi eve erken geliyorum canım sıkılıyor. O yoğun tempodan sonra . Artık gezmeye başlarız. Ufak tefek işler kaldı.

sn arkın bey.
hakkettın helalolsun demek gerrekır.
mehmet

Kardeşim sağol gerek yok gel çay içelim yeter. Senin portakalıda getir hemen kesip biçelim
orion' Alıntı:
Hmmm tamam şimdi oldu
O zaman Arkın'a da bi EV hediyesi düşünmek gerek

SON KONULAR - FORUM