Yücel hocam Foça'ya en son 2008 kışında gitmiş ve bu geziyi sizlerle paylaşmıştım. Benim gezim sizinkinin aksine soğuk ve yağmurla başlayıp, yumuşak güneşli bir havayla sonuçlanmıştı. Ama ben de dönüş yolunda oldukça zorlanmıştım Cheesy
Paylaşımınız için teşekkürler Smiley
Hatırlatma ve merak edenler için gezi yazım;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10825.0
.................
Bu arada yeni mesajını gördüm, soğuk hava da seni durduramamış, eline sağlık. Kolay gelsin Smiley
Yücel bey yağmur bile keyfinizi bozamamış. Yağmur sonrası görüntüler çok davetkar, Foça gerçekten gezi planında olması gereken bir adres.
Tekrar keyifli geziler diliyorum.
Ömer Yahşi
Mumlar ve kahve bardağı çok sıcak bir görüntü ortaya çıkarmış bence Yücel; bitmiş halinde daha güzel görüneceğine hiç kuşkum yok.
Kolay gelsin!... Smiley
Cavid Sezen
Yücel usta kolay gelsin.
yugun' Alıntı:Ege'de böylesine güzel yerler olması beni şaşırttı.
yugun' Alıntı:Demek istediğim Ege'de güzel yer olmadığı değil tabii ki,
Biz geziyoruz ve bize aslında her yer güzel, Ege'de bir sürü güzel yer var hepsi denizkenarında da değil,
Ancak denizkenarındaki yerler arasında bir kıyas yapıldığında Foça'da ayrı bir lezzet aldım,
Çünkü Eskifoça tarihi bir liman kenti ve orada biraz Mudanya havası var..
Turizm ve yazlık yapılaşması nedeniyle semirmiş bir köy gibi değil, Merkezi kaymış bir ilçe değil. Çok büyümüş değil.
Çok mahrum değil, Çok hareketli değil, Kış nedeniyle sönmüş, ölü de değil. Her şey kararında.. Bana öyle geldi.. Çok sevdim. Tabii özneldir. Başkaları başka düşünebilir de..
Çok sevdiğim bir sürü başka yer de var, Aslında dediğim gibi bize her yer çok güzel,
Ama Foça bir ayrı güzelmiş..,
Selamlar..