Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 975
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 394,545
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Yücel bey nerdeyse sona yaklaşmak üzeresiniz gibi:Kaplamalarda yaplınca çelebi kendini göstermeye başlamış.Kolay gelsin.

Etiketler

Jenaratöre borçlandın o zaman Yücel.Kolay gelsin elektrikle işim olmamasına rağmen bende senin gibi düşünmüştüm olurda elektrik almak zorunda kalırsam(kırsal kesimde)insanlar korkmasın diye düşünmüştüm.Kolay gelsin sona gelinmiş gibi gözüküyor.

Şalterdeki "Çelebi" yazısı dikkatlerden kaçmamıştır... ;)

tamamiyle mukemmel bir calisma. Bir solkta okudum butun formu.

Yücel bey nerdeyse sona yaklaşmak üzeresiniz gibi:Kaplamalarda yaplınca çelebi kendini göstermeye başlamış.Kolay gelsin.

Teşekkür ederim Tanju Bey,

Şalterdeki "Çelebi" yazısı dikkatlerden kaçmamıştır...
wink.gif

:smiley: Henüz bir logo tasarlayamadık, İdareten bir şeyler karaladık, Resim öğretmeni bir arkadaşımdan yardım alacağım logo konusunda, Pekçok şey hala beklediği gibi onun da zamanı gelmedi..

tamamiyle mukemmel bir calisma. Bir solkta okudum butun formu.

Teşekkürler,
Çelebi'yi utandıracaksınız, Sonra yollara çıkamayacak ama.. :smiley:

Selamlar,

Sevgili Yücel kolay gelsin,takip ediyorum.Senin namına seviniyorum ,çünkü sen bir ürünü kendin yok yere var ettin.Ürettin,sana haz verdi;en azından uğraş verdin tecrübe kazandın.Elk ısıtıcı ile olayı çözdün,jenaratörü de aldın güle güle kullan.Yoklukta birebir.Tebrikler.SEVGİ ve SAYGILAR.

Eline emeğine sağlık.Ayrıntılara dalmışsın ;)

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Yücel bey
Uzun zamandır sesiniz çıkmıyor,
Bir problem yoktur inşallah..

Babası rahatsız diye biliyorum... :(

Cavid Sezen

Öylemi geçmiş olsun Yücel bey.Acil şifalar dilerim.

Merhaba, Geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkürler.

Çelebi altı üstü bir bardak, yarısı dolu...

Şu anki durumuyla 3250'ye mal oldu, Birkaç hafta önce bir arkadaşım aynı paraya güzel bir minikaravan aldı.
Bu kadar uğraşmak yerine sadece yine tasarruf edip bir karavan alabilirdim de ikibuçuk senede,
Yine de o benim olmayan her karavandan güzel, benim için tabii ki.

Geçen zaman içinde sitede pek çok kişinin Çelebi'den daha iyi mini çekme karavanlar yaptığını görüyorum.
Buna çok seviniyorum çünkü her yeni karavan bir mutluluk sonuçta.

Bazı şeyler zaman meselesi, zaman gerekiyor emek gerekiyor, çalışmak, biriktirmek gerekiyor birdenbire sahip olunan hiçbir şey yok, bu kadar zamanda benim imkanlarım bu kadarına elverdi bu kadarını yapabildim ama yine de yapabildiklerimle mutlu olmak, şükretmek gerekiyor.

Umarım daha iyisi ve daha güzeli herkesin olsun...

Çelebi'yi blogundan takip edebilirsiniz.
http://celebiminikaravan.wordpress.com/

Bence çok iyi ve çok güzel bir şey başardınız. Çelebenin her santimetresinde sizin alın teriniz var. Bu bile insana yeter....

yugun' Alıntı:
Merhaba, Geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkürler.

Çelebi altı üstü bir bardak, yarısı dolu...

Şu anki durumuyla 3250'ye mal oldu, Birkaç hafta önce bir arkadaşım aynı paraya güzel bir minikaravan aldı.
Bu kadar uğraşmak yerine sadece yine tasarruf edip bir karavan alabilirdim de ikibuçuk senede,
Yine de o benim olmayan her karavandan güzel, benim için tabii ki.

Geçen zaman içinde sitede pek çok kişinin Çelebi'den daha iyi mini çekme karavanlar yaptığını görüyorum.
Buna çok seviniyorum çünkü her yeni karavan bir mutluluk sonuçta.

Bazı şeyler zaman meselesi, zaman gerekiyor emek gerekiyor, çalışmak, biriktirmek gerekiyor birdenbire sahip olunan hiçbir şey yok, bu kadar zamanda benim imkanlarım bu kadarına elverdi bu kadarını yapabildim ama yine de yapabildiklerimle mutlu olmak, şükretmek gerekiyor.

Umarım daha iyisi ve daha güzeli herkesin olsun...

Çelebi'yi blogundan takip edebilirsiniz.
http://celebiminikaravan.wordpress.com/

Yücel, ya bilgi birikimin ne oluyor? Çelebi'ye başladığında ne biliyordun, şu an bilgi ve deneyim olarak neredesin? Parasal konuya çok bakmamak gerek. Ayrıca, belki de senin aracından bir şekilde esinlenmiş ya da cesaret almış olanlar vardır. Tüm bunlar, 3.250 TL'ye satın alınabilir mi? ;) :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
muradilgin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR