airboat
0 506 747 33 33
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Sevgili dostum,
Mesajinizin ikinci paragrafinda celebi calismanizi,daha dogrusu celebi askinizi onu hangi kosullarda yarattiginizi, onunla hangi keyifleri yasadiginizi usta
Bir edebiyatci kadar veya daha guzel anlatmisiniz. Ne diyeyim-icden soyluyorum- gozlerim yasardi.
Daha carpici olan cumleler ikinci patagrafta yeralmis. "Celebi" sizin,sizin olan,eseriniz olan celebi hatalida,eksikte olsa sizin projeniz ve siz yaptiniz,
Yapilan iyi elestiriler size mutluluk vermeli,olumsuz olanlar ise "celebi 2"icin yeni yol cizgisi!
İnsanlar yasadigi surece onune her zaman ve heryerde engeller cikar.soylenecek tek sey yilmadan yola devam.
Akude alinir,ev borcuda bir gun biter, yeterki mutluluk ve saglik olsun.
Saglik ve mutluluklar dilerim,kardesim.
yugun' Alıntı:Sizi anlıyorum. Yeterince gezemediğimi düşünüyor olmalısınız.
Aslında Çelebi ile ilgili veya ilgisiz ne yaptıysam yaşadıysam hepsi çok güzeldi. Keyifle çizdim, keyifle yaptım ve keyifle gezdim. Şu ana kadar aldığım keyif de yeter. Veya sadece bir izci kampında alınan keyif bile yeter. Hatta evin önünde dururken içinde kahvemi içmenin keyfi de yeter. Kısa süre içinde bir Venedik turu yapma şansımız yok ama ne yapalım biz de böyle karavancıyız.
Çelebi benim yol arkadaşım. Onu çok seviyorum. O hatasıyla kusuruyla her şeyiyle benim karavanım.
Sevgili dostum,
Mesajinizin ikinci paragrafinda celebi calismanizi,daha dogrusu celebi askinizi onu hangi kosullarda yarattiginizi, onunla hangi keyifleri yasadiginizi usta
Bir edebiyatci kadar veya daha guzel anlatmisiniz. Ne diyeyim-icden soyluyorum- gozlerim yasardi.
Daha carpici olan cumleler ikinci patagrafta yeralmis. "Celebi" sizin,sizin olan,eseriniz olan celebi hatalida,eksikte olsa sizin projeniz ve siz yaptiniz,
Yapilan iyi elestiriler size mutluluk vermeli,olumsuz olanlar ise "celebi 2"icin yeni yol cizgisi!
İnsanlar yasadigi surece onune her zaman ve heryerde engeller cikar.soylenecek tek sey yilmadan yola devam.
Akude alinir,ev borcuda bir gun biter, yeterki mutluluk ve saglik olsun.
Saglik ve mutluluklar dilerim,kardesim.