Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 975
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 394,545
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Benim davam onurlu ve gururlu bir dava bu yüzden kimseye belden aşağı iftira etme gereği duymuyorum asla bunu yapanlar gibi alçak olamam ki bu erkeklik yada adamlıksa ben onlar gibi bir adam değilim arkadaşlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

Benim yanımda ve davamda ortaya bir yalan uydurup ikibuçuk senedir kanıtlayAmayan müfteri şerefsizlere yer yok

Cidi merak ettim . Sorun nedir

Sorun aslında bir sorun yok sorun benim içimde biriktirdiklerim hiçbir suçum günahım yokken karavancılığın kalitesini düşürmekle suçlanmış olmam sorun ben özgür bir ülkede herkesin birlikte kardeşçe ve neşe içinde güzel kamplar yapmasını istedim belki de tek sorun buydu bilmiyorum her ne olursa olsun yalanla kimseye bir şey olmadı ben hep güzel kamplarA katıldım ve insanlarla beraber ateşin başında güzelce eğlendim kim bana ne derse desin bunu yapmaya da devam edeceğim çünkü bu benim zevkim ve benim yaşam tarzım kimseyi de ilgilendirmez

Boşverin arkadaşlAr bunlar benim delice kuruntularım o kadar sonuçtA Ailem beni biliyor ve ben de kendimi biliyorum önemli olan da bu kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok belki de kimsenin bir şey dediği de yok benim bir akıl hastalığım var ve tedavi görüyorum inşallah iyileşip tekrar güzel kamplarda olmak istiyorum selamlar Mudanya'dan

Belki de hiçbir iftira ve müfteriler gerçekten yoklar bunlar bana beynimin oyunları o kadar belki de bilemiyorum

Her neyse insanlar bana iftira atmak yerine kardeşim senin kamp hayatın bizimkine ters o yüzden sen yoluna git biz yolumuza deselerdi insan gibi ve delikanlı gibi bunu yapsalardı o zaman kimseye söyleyecek bir sözüm olmazdı ama ne yaptılar nasıl davrandılar siz daha iyi biliyorsunuz üstelik aradan ikibuçuk yıl geçtiğine göre ortada suç olan hiçbir şey de yokmuş bu konuyu kapatıyorum ve tüm iftiracıları Allah'a havale ediyorum

ArkadAşlar elbette kamplara gideceğim ve gezip eğleneceğim kamplarda insanlarla oturup ateşin başında muhabbet edeceğim yapmayı sevdiğim ve seçtiğim her şeyi yapacağım ve kimseye en ufak bir zararım yokken sırf birkaç kişi yalan yere dedikodu ve iftira yapmak istedi diye bana hiçbir şey olmayacak çok zengin insanlarla aşık atamam belki ama ben yine haftasonu kamplarına katılabilirim yine şarkılar söyleyip eğlenebilirim ve müfterilerden bana hiçbir şey olmaz

Arkadaşlar ben haftasonu kampçısıyım sosyal bir kampçıyım benim kamp anlayışım insanlarla ateşin başında oturup sohbet muhabbet etmektir ben buyum beni hor görmek Hakir görmek isteyenlere buradan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum beni kötülemek için yaptıkları hiçbir şeyin bir önemi yok kendi kalitesizliklerini bana yansıtmalarından da bana hiçbir şey olmadı hatta sayelerinde çok daha umursamaz ve güçlü hissediyorum kendimi

Arkadaşlar benim çok zengin imkanları çok bol olan insanlarla aşık atacak imkanlarım yok emeği ile çalışıp kazanan bir insanım ben ama benim tertemiz bir gönlüm ve kalbim var belki karavanımla değil de motorsikletimle veya yaya olarak kamplara gidiyorum ama sonuçta gidiyorum ve kampımı da yapıyorum benim kimseye bir zararım olmadıktan sonra kamp yapmaya ve gezmeye de devam edeceğim çok geniş imkanları olup suçsuz insanları ezmeye çalışanlara bol şanslar istediklerini uydurabilirler ama bununla bana bir zarar veremediler ve veremezler de kimbilir ilerde benim de ev borcum hafifler ve ben de karavanımla gezmeye devam ederim selamlar Mudanya dan

Arkadaşlar ben karavanıma emek verdim sevgi verdim sabır verdim ve para verdim karavanımla övünmek benim en doğal hakkımdı bu yüzden bu karavan da benim yüz binlik karavAnım dedim ve diyorum bunun insanları bu kadar rahatsız etmesini anlayabilmiş değilim benim karavAnım bana göre en güzel karavan oldu bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim iyi olmayan tarafı varsa yine benim karavanımdır bozar daha iyisini yaparım ama ben daha iyisini yapana kadar benim için en iyisi odur arkadaşlar karavanımla daha yapım aşamasında pek çok kamplara ve izci kamplarına katıldım her şeyini ve her yerini deneme fırsatı buldum ve buluyorum bu karavan benim için en güzel karavandır arkadaşlar ama beğenemeyen tabii ki beğenmek zorunda değildir bunu ifade etmenin insanları kırmadan ve rencide etmeden de yapılabileceğini düşünüyorum ama esas amacı insanlara saldırmak ve rencide etmek olanlar bunu bir şekilde beceriyorlar arkadaşlar

Arkadaşlar biz hiçbirimiz ikinci sınıf insan değiliz böyle bir saçmalık yok biz kamp yapmayı doğayı ve arkadaşlığı seven insanlarız biz birlikte çok güzel etkinlikler çok güzel kamplar yaptık ve yapıyoruz

Arkadaşlar son bir yıldır motorumla solo günübirlik geziler yaparak gezi ihtiyacımı karşılıyorum kamplara da motorumla solo katılıyorum ben sosyal kampları seviyorum ve motorcuların yeterince sosyal kampı zaten oluyor karavancıların kamplarına da motorumla solo kAtılıyorum önemli olan araçlar değil birlikte olmak başka bir şey değil şu an Mudanya da tatildeyim

Sonuç itibarıyla dedikoducu ve müfteri insanlardan kimseye bir şey olmadı arkadaşlar onlar müfteri olduklarıyla kaldılar

Benim kamp anlayışım haftasonu arkadaşlarla beraber ateşin başında şarkı türkü söylemekten ibarettir arkadaşlar bunun dışında bir kamp anlayışım yok benim zaten benim yaptığımı herkes yapıyor kimseye muhtaç bir durumum da çok şükür yok hiçbir zaman da olmadı

Sevgili Yugun, merhaba. Kimseyle sorunum yok, bunlar benım içimde diyorsun. İnsanın sorununu bilmesi onunla yüzleşmesi çok güzel ve doğru birşey. Buda sizin iyi yolda olduğunuzu gösteriyor. Eminim profosyonel bir destek alırsanız bunu çok kolay aşabilirsınız. Hepimizin hayatta git-gelleri oluyor. Sağlıklar ve güzel geziler diliyorum. Hoşcakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
muradilgin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR