Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 396,783
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

yücel bey slmlar. ilkkez konunuza msj yazıyorum ama en başından beri takipcinizim. gerçekten bir başınıza herşeyin üstesinden gelmeyi çok iyi biliyorsunuz, tebrik ederim. küçük bir sıkıntım var, affınıza sığınarak belirtmek isterim. benim internet bağlantımdan kaynaklıda olabilir ama resimleri biraz daha küçük boyutlu koymanız mümkünse çok mutlu olurum. açılıyor ancak çok sancılı oluyor :-[ iyi günler başarılı çalışmalar dilerim.

Etiketler

Kerem Bey, Teşekkürler, Fotoğrafları daha küçük ekleyeceğim bundan sonra o zaman, Selamlar,

Yücel kolay gelsin :smiley:
önce lambrilerini sonra straforlarını döşesen daha kolay olmazmı

sadece bir taraftan izole edince arka yuz tam olarak sizdirmaz olmuyor. Ben once dis yuzu silikonlayip uzerinden bantla sabitliyorum sonra diger tarafa gecip arayi da silikonladim mi iki yuz de tam izole oluyor.

Bir de lambri olmayacak bu yuzleyler, O malzeme sadece yan duvarlar içindi, Buraya 4mm marin kontra üzeri fiber levha olacak. bu yuzeylerin iç kaplama malzemesi daha hafif olacak. Duşuncem bu, İzolasyonun tam sızdırmaz döşenmesi kaplanma sürecine kadar içeriyi korumak yanısıra ilerde zor bir ihtimal olsa da en dış kabuktaki bir sızıntıya karşı içeriye ekstra bir koruma sağlayacağını düşünüyorum.
selamlar.

yugun' Alıntı:
Kerem Bey, Teşekkürler, Fotoğrafları daha küçük ekleyeceğim bundan sonra o zaman, Selamlar,

İlginizi için çok teşekkür ederim Yücel bey. Rahat çalışabilmeniz için bol güneşli sağlıklı günler ;D

Malesef çok yağmur yağıyor, Akşam saatlerini değerlendiremiyorum bu hafta,
Malesef demeyeyim bu yağmurlara sevinenler olabilir.
Sonuçta yağmur da yağacak, Güneş de gökyüzünde parlayacak, her şeyin bir sırası var.
Selamlar,

Bu arada dün kendime bir merdiven aldım sonunda, Sıra çatıya geliyor olduğu için. 6+1 basamaklı, Yüksekliği yeterli, Güvenli ve rahat. Ama kullanmak nasip olmadı daha.

Yücel resimlerini göremiyorum, imageshack kurbağası gözüküyor resimlerin yerine

Levent, ben de öğle saati işyerimden göremiyordum, Şimdi görebiliyorum, Sen şimdi görebiliyor musun?
Güvendiğim kurbağa bana bir oyun mu oynuyor yoksa? :smiley:
Selamlar,

Dün görebiliyordum, bugün ben de göremiyorum fotoğrafları.

yücel,resimler kurbağa olmuş ;D

Neler olduğunu anlamıyorum. Yanlış yasaklamalarla ilgili olabilir. Dün 84000 siteye DNS erişimi yanlışlıkla yasaklanmış...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR