Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Sami Abi,
Teşekkürler, Haklısın, Başka güvenli bir çözüm düşünmeliyim. Ama insan bazen mecbur kalıyor onları kullanmaya.
Ama önce güvenlik her zaman
Selamlar,
Haşmet Abi,
Teşekkürler,
Artık biraz daha hızlanacağım her geçen gün, Bahar yaklaştıkça günler de uzuyor.
Aslında her gün birkaç dakika fazla çalışıyorum, Son zamanlarda daha da fazla..
Selamlar,
İlhan Abi,
Teşekkürler,
Soğuk günlerde duvarlar güneşin doğrudan ısıtan etkisini kestiği için daha soğuk oldu son zamanlarda karavanın içinde çalışmak,
Allahtan hava baharı aratmıyor son birkaç gündür buralarda.
Bir de karavanın burnu batıya baktığı için akşam güneş iyice kaybolduktan sonra genelde o taraftan soğuk bir rüzgar geliyor,
Dikkat ediyorum, Normalde hiç rüzgarsız günlerde bile, her zaman güneşin batışıyla başlıyor rüzgar oradan esmeye. Aslında tersi yönünde esmesi gerektiğini düşünüyorum, Güneşin henüz batmadığı yerlere doğru doğudan batıya esmesi gerektiğini düşünüyorum ama yok, Çoğunlukla batıdan esiyor. Gerçi farketmez doğudan esse de üşütürdü.
Burun kapanınca içerde gece de çalışılabilir. Aksi halde şu anda üşütüyor. İki duvarın arasında rüzgar üşütüyor diye çok geç saatlere kadar çalışamıyorum ışık olduğu halde. En fazla 19:30 gibi bırakmak zorunda kalıyorum. Zaten hava da iyice serinliyor.
Selemlar,