Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Bugün çok fazla gezdim az iş yaptım,
Karavan dışarıda olduğu için oldu, Ekmek almaya bile onunla gittim,
Kahvaltıdan sonra yanmayan stoplar için evin önünde çalıştım. Önce arka stopları test aküsüyle pininden elektrik verip çalıştıklarını gördüm. Sonra karavana gelmek için yola çıkıp araba tarafındaki fişe gelen kablolarda test ampulü olarak daha monte edilmemiş Çelebi'nin üst ön işaret lambalarını kullanarak kabloya elektriğin geldiğini gördüm. Sorun sadece kablonun pine girdiği vidalı sıkıştırmalı bölümdeki bir irtibatsızlıktan kaynaklanıyordu. Gevşetip tekrar sıkınca düzeldi. Sonra dağıttığım şeyleri tekrar toparlayıp işi bitirdim.
Sonrasında sanayii'ye gittim ve bazı malzemeler aldım. Arka gruplarda kullandığım ledli ampuller çok sönüktü daha fazla ledlisini aldım. Sonra benzinliğe gidip biraz benzin aldım. Gittiğim her yerde muhabbetçiler yüzünden bunları yapmak oldukça uzun sürdü,
Sonra eve gelip uygun bir yerde arka ampulleri değiştirdim.
Sonra Çelebi'yi dikkatlice geri geri yerine parkettim. Çalışma mekanına kadar geri itip, (Allah'a şükür hala tek başıma itebiliyorum.) yerine yanaştırıp emniyetlerini aldım.
İşte bütün bunlar akşamı buldu, Bugün Çelebi ile çok gezdim, çok eğlendim. Güzel bir gündü. Birkaç gün için yapıma ara veriyoruz. Aslında yapılan iş gözükmüyor, kendini göstermiyor ama ard arda son bir haftada epey yol aldık. Bugünden itibaren birkaç gün ara veriyoruz.