Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 477
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,675
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Buzdolabı oldukça geniş görünüyor. Bu özellikle bayanlar için büyük kolaylık.

Etiketler

mabirsen' Alıntı:
Buzdolabı oldukça geniş görünüyor. Bu özellikle bayanlar için büyük kolaylık.
Budolabı 3-4 senedir kullanıyorum, hacim olarak çok güzel olmasının yanında, bana göre en önemli özelliği, dondurma muhafaza edebilmesi...

Bu gün, masa grubu koltukların imalat montajını yapıp bitirdim, şöför arkası koltuğun içine aküleri ve inverteri taşıdım, elektrik sistemini kutunun içine girişini yaptım...Koltukların işi bitince dolap kapakları için bir prototip çalıştım, muhtemelen kapakları bu şekilde yapacağım...Gün sonunda karavandaki tüm malzemelerimi biten masa koltuk grubu tarafına taşıdım, yarın arka yatak bölümünde çalışmaya başlayacağım...

20150303_171211.jpg

20150303_171132.jpg

20150303_115526.jpg

Dün bütün günü malzeme toplamak ile geçirmiştim, bu gün karavanda montaja devam ettim...
Bu gün, karavanın arka yatak kısmında idim, yatağın sağ ve sol üst dolaplarının montajlarını yaptım...

20150305_172425.jpg

20150305_172504.jpg

20150305_172519.jpg

20150305_172530.jpg

Atilla abi kapının arkasını bölecekmisin gene senin standart masa ve sadalye askılarını koymak için.
Ben çok seviyorum o sistemi içeriden görsel olarakta harika gözüküyor..

Atilla bey merhabalar, bu güne kadar yapmış olduğunuz projelerinizi ve foto-roman tadındaki anlatım uslubunuzu hayranlıkla ve ilgiyle takip ettim. Bütün projeleriniz (10m3 DUKATO, YAK, TAHTAKUŞ ve POP-UP)birbirinden güzeldi. Ancak bu sefer üzerinde çalıştığınız JUMPER tam bir profesyonel çalışma oluyor, ustalığınız ve tecrübeniz bu projede zirve yapmış kanısındayım. Emeğinize sağlık ayrıca bilginizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...

kıvırcık' Alıntı:
Atilla bey merhabalar, bu güne kadar yapmış olduğunuz projelerinizi ve foto-roman tadındaki anlatım uslubunuzu hayranlıkla ve ilgiyle takip ettim. Bütün projeleriniz (10m3 DUKATO, YAK, TAHTAKUŞ ve POP-UP)birbirinden güzeldi. Ancak bu sefer üzerinde çalıştığınız JUMPER tam bir profesyonel çalışma oluyor, ustalığınız ve tecrübeniz bu projede zirve yapmış kanısındayım. Emeğinize sağlık ayrıca bilginizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...

Sorma abi Tahta kuş projesi benim hayalimdeki proje Atilla abinin planlarından üretim resimlerine öyle bir World dosyası hazırladımki Atilla abi mahkemeye verse tazminat alır....
bütünüyle bence yeterli ve mükemmel işler derken şimdi bu iş tamamen beni benden aldı heycan ile her gün bakıyorum pazıla ne eklenmiş Atilla abi ne yapmış. Mesala deri kaplama meselesi...
Sayende biz bu işi başarcaz Atilla abi.
Saygılar...

KağanÖner' Alıntı:
Atilla abi kapının arkasını bölecekmisin gene senin standart masa ve sadalye askılarını koymak için.
Ben çok seviyorum o sistemi içeriden görsel olarakta harika gözüküyor..

Arka tarafı tamamen kapatıp kapatmamakta henüz son kararımı vermedim, şu an için arka bölümde 75 cm kadar açık bölüm var, yine şu an için bu açıklığı perde ile kapatmayı düşünüyorum, ama ilerleyen günlerde bu 75 cm'lik bölüm kontra ile kapatılıp, dediğin gibi yine masa şezlong asılabilir....

kıvırcık' Alıntı:
Amacım zaten bu, birilerinin detay anlatımdan faydalanarak kendi karavanını yapabilmesi veya yaptıracaksa, neler isteyebileceğinin listesini oluşturabilmesi, yeniliklerle, küçük detay çalışmalarla, yeni malzemelerle, ölçülerdeki karavan ergonomi uygulamaları ile, şahıslara ve imalatcılara fikir vermek..Çalışmalar yanlız yurt içinden takip edilmiyor facebook üzerinden dünyanın dört bir yanından takip ediliyor, bu liste israilden, ukranyaya, romanyadan, ispanyaya ve azebaycandan brezilyaya kadar uzanıyor, oralardan birileride bu çalışmalar ışığında kendi karavanlarını yapıyorlar, çok uluslu izleniyor olmanın gruru bana yetiyor...

Bu gün, karavanaın arka yatak bölümünde çalışmaya devam ettim...Önce yatağın seviyesini tespit edip, yatak altı bagaj çalışması imalat ve montajını yaptım, sonra, yatağın karavan içine bakan kısmın iç bagaj kapağının montajını yaptım, yatağın ön ve arkası tamamlanınca, yatak altı kontraplağı için çerçeve dönüp, ilk yatak altı platform parçasını yarleştirdim..

20150306_134723.jpg

20150306_193412.jpg

20150306_193418.jpg

20150306_193440.jpg

Bu gün, karavanın mostrası, masa-yatak grubu üst dolaplarının imalat ve montajını bitirdim, parçalar büyük bende tek başına olunca üst dolap tüm günümü bitirdi...Akşam üzeri kalan vaktimde mutfak tezgahı üst dolabının kenar kalıbını çıkartıp parçaları alıştırmaya başladım..

20150307_170847.jpg

20150307_170837.jpg

20150307_170902.jpg

20150307_170635.jpg

20150307_170622.jpg

Çok güzel oluyor, elinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR