Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Bu gün, karavanın banyo duş teknesinin kesin yerini belirledim, duş teknesinin giderini takabilmek için araç tabanında deliğin şaselere isabet etmemesi için gerekli ölçümleri yapıp deliği deldim, güzel bir yere isabet etti, 50 cm'de atık su deposuna ulaşacak..Sonra elektrikli wc'nin kontrolünü yaptım, wc'nin atık hortumunun yine şaselere isabet etmeden aşağıya gidecek hortumu için delinecek yeri belirledim...Bu arada sanal olarak lavaboyuda yerine iliştirip, lavabo wc ilişkisinde wc.'nin rahat kullanımı için kontrolleri yaptım...
Günün ikinci işi arka kapılara takılacak tavan çıkış metdiveni ve jodiaç bot motor taşıyıcısının montajı için gerekli rayların montaj yerlerini belirleyip, rayların montajlarını yaptım, eksik olan merdiven bağlantı parçalarını temin edince merdiven ve motor taşıyıcısını montajlayacağım...
Gün ilerlerken, iç mobilyaların yan duvarlara montajında kullanılan profillerin, tavan dolabı sabitleme profillerinin hazırlıklarını yaptım, aslında bu iş montaj sırasında yapılan bir iş ama montajda vakit kazanabilmek içi profilleri duvardan tavana geçişteki eğrilere uydurup, profillerin montaj deliklerini delip, tüm delikleri havşaladım, bu işlerin önceden yapılması daha güzel oldu, montaja daha titiz bir hazırlık yapılmış oldu...
Günün sonunda, masa grubunda panoramik pencere altına her zaman montajladığım 220v ihtiyaç prizinin yanına bu sefer birde 12v ihtiyaç prizi tesisatı çekmiştim, pirizlerin montajlarını tamamlayıp günü bitirdim...