Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Bu gün, önce banyo camının pvc "L" profillerini ön yüzeye dönüp camın iç kısım finişlemesini bitirdim...Sonra cama bir perde-sineklik arayışına geçtim, elimde eskiden otomobillerin arka camlarına takılan stor perdeler vardı, hemen perdenin montajı için çalışmaya başladım, bu perdeler perde olarak iş görüyordu ama sineklik olarak uygun deyillerdi, hemen B planını devreye sokup, perdenin storunun iki yanına "U" alüminyum profilden kızak yaptım, montaj tamamlanınca, perde artık perde-sineklik olarak çalışmaya başladı...
Sonra, bir kaç gündür savsakladığım işe başlamak zorunda kaldım, şöför kabinin üst bagajının temizlik ve izolasyonu...Bu işi sevmiyorum çünkü çalışmak için boyum yetişmiyor, sandalyeye çıkıncada yüksek geliyor, ne yaparsan yap zor iş...Önce üst bagajın içini güzelcene temizledim, sonra tineri fırça ile bir güzel tamponlayıp dezenfetkesinide yaptım, sonra tavan sacını yine tinerli üstüpü ile silerek kendinden yapışkanlı 10 mm epedyen izolasyon süngerinin iyice yapışabilmesi için zemin hazırladım...İşin en sonu yine zor, kendinden yapışkanlı epedyen süngeri önce bir kaç parça halinde ölçülendirdim, sonra, zor zahmet epediyen süngeri tavana yapıştırıp işi bitirdim...
Sonra bugün yeter deyip karavan içinde biraz temişzlik birazda düzenleme yapıp işi sonlandırdım..