Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Bu gün, karavanın, şöför mahalli ile arka bölümü ayıran sacını nihayet söktüm, artık karavan tek hacim olarak görünmeye başladı..
Sabah, önce temiz su deposunun yüksekliğine göre dış temiz su dolum ağzı için aracın sacını delip dolum ağzının montajını bitirdim...
sonra, duvar kontralarının montajına başladım, en büyük parça tam boy kontra, buzdolabı, banyo ve şöför koltuğu arkası dolabı komple kapatıyor, kontra tam boy olunca tabiki yerleştirmeside zor oluyor, önce camın yerini kesip çıkarttım sonra dış duş banyo içi bağlantısını sonra buzdolabı fanlarını deldim, gerekli kablolarıda kontranın iç kısmına geçirip, kontrayı komple yapıştırdım..Böylece karavanın sol büyük duvarının işi bitmiş oldu..
Daha sonra kayar kapı girişi sağ sağır duvarın kaplanmasına geçtim, onunda öncxe akü kutusu fan havalandırma çıkışının deldim, dış şebeke 220v besleme ve gösterge paneli akü bağlantı kablolarının geçeceği delikleri delip, plakayı yerine yapıştırdım, sonra yine geçici olarak inverteri duvara bağladım..