Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Dün akşam, karavanın alt şase arasına montajlanacak atık su depolarım geldi...50+50=100 litre..
Ben portatif wc kullandığım için iki depoyu basit bir sistem ile birleştirerek tek depo olarak mutfak ve banyo lavabo suyu atık deposu olarak kullanılacak şekilde montajlayacağım..
İleride portatif wc marin wc'ye çevrilebilir, depoların bağlantısı ayrılıp çift depo konumunda, biri mutfak diğeri wc atığı olarak da kullanılabilir değişkenliğe sahip...
Deponun üzerinde orjinal vidalı 1,5 ve 3/4 dolum ve boşaltım için çıkışlar her yönde var, havalandırma çıkışı var, şamandıra montajı kolay, çıkışların son delikleri açılmamış kör olarak duruyor, lazım yönde olan delikler yuva içinden panç ile açılıyor, üst kapağın hiç çıkıntısının olmaması araç tabanına montajda büyük avantaj...Ölçüler, 48 boy, 40 en, 26 yükseklik, Orjinal italyan oscilati su deposu, adedi 150 TL...
Şamandırayı, giriş çıkışları montajladım, yerler bugün yağmurdan dolayı çok ıslak olduğu için aracın altında çalışabilmek için hafta içini bekleyeceğim...