Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,559
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Hayırlı olsun şimdiden. Bu arada bas-aç kilitlerden elinizde kaldı mı?

Etiketler

Atilla Bey,
Maşallah karavan yapımınıza yetişemiyorum. Aynı anda iki karavan mı başlamıştınız.
12 m3 olanı tam okudum-bitirdim derken, bu yazınızı buldum.
Elinize sağlık, buda güzel olmuş...
Alpaslan

Atilla Bey benim basamak buna çok benziyordu. Rahat kayması için yılda bir kere kızaklarına gres yağı sürüyordum çok iyi oluyordu. Siz birşey sürecek misiniz?

Atilla Bey elinize sağlık.. Karavanını kendisi yapmak isteyenlere cok güzel bilgiler veriyorsunuz :smiley:

mabirsen' Alıntı:
Hayırlı olsun şimdiden. Bu arada bas-aç kilitlerden elinizde kaldı mı?
Elimde yok, 200 tane kadar dağıttım, halen ithalatcıda var ama fiyatını %50 artırdılar, bende ipin ucunu bırakdım...

zentoz' Alıntı:
Atilla Bey benim basamak buna çok benziyordu. Rahat kayması için yılda bir kere kızaklarına gres yağı sürüyordum çok iyi oluyordu. Siz birşey sürecek misiniz?
Kızaklara dediğin gibi gres sürdüm, sürtünmeye faydası olacağı gibi asıl faydası kızak içlerinin boyası bir kaç defada çizilecek ve paslanma başlayacak gres paslanmaya büyük miktarda engel oluyor...

Tipo' Alıntı:
Atilla Bey elinize sağlık.. Karavanını kendisi yapmak isteyenlere cok güzel bilgiler veriyorsunuz :smiley:
Bende yaşayabildiğim sürece, yaptığım her şey herkese açık, faydalanılabilir...

Atilla Abi

Ukalalik etmek istemem ama bu isi profesyonel anlamda gayet rahat yapabilecek durumdasiniz.
Bu profesyonelligi bir adim one gecirerek en azindan ufak atolyevari bir yer acmaya niyetiniz yok mu?

Haddimi astiysam simdiden ozur dilerim.
Saygilar
Mustafa GULER

Teşekkür ederim Mustafa..
Bana göre yeterince talep yok....Küçük bir atölye açmayada gerek yok, çünkü şu anda evime 17 km uzaklıkta 13 dönüm arsa içinde, direksiz 12x100 mt ölçülerinde 4 mt tavanlı, 3 üniteden oluşan her biri 1200 mt2 toplam 2600 mt2 aileme ait kapalı alanlı yerim var, ama ben sokakda çalışıyorum, böylesi daha güzel ben böylesini seviyorum...Dediğin gibi profesyonelleşmeye benim hiç niyetim yok...Büyük başın derdide büyük olur...

Görüntü014.jpg

Bu âlemde 'teksin' Atilla ;D Yeni yılını da kutlarım .Yılbaşında arayacaktım ama mazotu fazla kaçırınca unutmuşum ;D

Atilla abi eğerki böyle atölye açarsa mükemmel olur ve bende yanına gelirim ;D

Selamlar SAYGILAR.

Teşekkür ederim Turan, ben 2008 yılında emekli oldum, artık devlet ile muhatap olacağım iş yapmam...

Tatanka bu gün karavan dönüşümü TUV muayenesinden sıfır sakat kusursuz geçti...Pazartesi gününe ruhsat değişimi için, Trafik tescilden randevu aldım....

20130104_124147.jpg

Atilla Abi

Belki yine haddimi asiyorum ama talep olabilmesi icin once talebin olanaklarini yaratmak gerekmez mi?
Solar panel gibi yesil enerji alaninda bir kac yil icerisinde TR de anormal bir patlama yasanacagina inaniyorum.
Tabi olay tamamen kisinin aldigi keyifle de ilgili.Ailemin sanayicilik gecmisine son veren kisi benim.Neden?Hayatla ilgili beklentilerimi sanayici kimligim yokedebilirdi de ondan.

Bu arada eger bahsetmis oldugun yer atil duruyorsa gercekten cok yazik.

Once hatam varsa affola sonra sevgi ve saygilar
Mustafa GULER

atiladi' Alıntı:
Teşekkür ederim Turan, ben 2008 yılında emekli oldum, artık devlet ile muhatap olacağım iş yapmam...

Pardon abi bunu yeni gordum devletle muhataplik hususunda sonuna kadar yaninizdayim.Yerden goge haklisiniz.

Saygilar
Mustafa GULER

atiladi' Alıntı:
Tatanka bu gün karavan dönüşümü TUV muayenesinden sıfır sakat kusursuz geçti...Pazartesi gününe ruhsat değişimi için, Trafik tescilden randevu aldım....
Atilla abi hayırlı olsun maşallah Allah kolaylık vesin geriye bir şey kalmamış.Sağlıkla kullan.

SAYGILAR. Turan YUCEL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR