Farkında olacağınızı umuyorum ancak hatırlatayım, profilinizde yer alan "hotmail" adresinize, bu konuyla ilgili daha önce sitede yapılmış fikir alışverişine ait özet notlarını ve elektrik şemalarını gönderdim. Belki işinizi kolaylaştırır.
Farkında olacağınızı umuyorum ancak hatırlatayım, profilinizde yer alan "hotmail" adresinize, bu konuyla ilgili daha önce sitede yapılmış fikir alışverişine ait özet notlarını ve elektrik şemalarını gönderdim. Belki işinizi kolaylaştırır.
Tavan izalasyonunu bitirdim. Straforları hem yanlara hen zemine mastikle yapıştırıp sıkı sıkı yerleştirdim. Ses yapmaması için. tavana harcadığım emek ve zaman kadar ön üst dolabın izalasyonuna emek ve zaman harcadım, Şükür bitti. İnce çektiğim şase (-) kabloları değiştirdim. İnanın yenisini çekmekten zor oldu ama içime de sindi buradan özellikle sayın Alparslan ve Aka beylere tekrar çok teşekkürler kablo konusundaki uyarıları için.
Bu hafta yanların ahşap döşemelerini yaptım. Yan yalıtımlar da tamam oldu. Yanların üst tavan köşelerine ahşap koymayı atlamışız tekrardan söküp yaptık. Banyo için seramik küçük levabo buldum görünüm şık ama seramik olduğu için biraz ağır.
Vahit bey kolay gelsin Geçenlerde mabirsen ile yalıtım hakkında gorusurken sizin Kullandığınız extrude polistren malzeme(pembe kopuk maleme) arac hareket halinde iken ses yapar mı acaba diye konuştuk Bilmiyorum belki önlemini almissinizdır.Kolay gelsin selamlar...
Vahit bey kolay gelsin Geçenlerde mabirsen ile yalıtım hakkında gorusurken sizin Kullandığınız extrude polistren malzeme(pembe kopuk maleme) arac hareket halinde iken ses yapar mı acaba diye konuştuk Bilmiyorum belki önlemini almissinizdır.Kolay gelsin selamlar...
Yukarıdaki resimlerden bakarsanız hem sıkı hem de mastikle yapıştırıyorum. Değil araç hareket halinde iken şu anda elim ile zorlamamla bile ses çıkartma şansları yok.