Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,699
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Vahit Bey

Farkında olacağınızı umuyorum ancak hatırlatayım, profilinizde yer alan "hotmail" adresinize, bu konuyla ilgili daha önce sitede yapılmış fikir alışverişine ait özet notlarını ve elektrik şemalarını gönderdim. Belki işinizi kolaylaştırır.

Kolaylıklar dilerim, takibe devam...

Etiketler

bariscim' Alıntı:
Vahit Bey

Farkında olacağınızı umuyorum ancak hatırlatayım, profilinizde yer alan "hotmail" adresinize, bu konuyla ilgili daha önce sitede yapılmış fikir alışverişine ait özet notlarını ve elektrik şemalarını gönderdim. Belki işinizi kolaylaştırır.

Kolaylıklar dilerim, takibe devam...
Çok sağ olasın Alparslan bey maillere pek bakmıyordum buradan uyardığınız çok iyi oldu.

Tavan izalasyonunu bitirdim. Straforları hem yanlara hen zemine mastikle yapıştırıp sıkı sıkı yerleştirdim. Ses yapmaması için. tavana harcadığım emek ve zaman kadar ön üst dolabın izalasyonuna emek ve zaman harcadım, Şükür bitti. İnce çektiğim şase (-) kabloları değiştirdim. İnanın yenisini çekmekten zor oldu ama içime de sindi buradan özellikle sayın Alparslan ve Aka beylere tekrar çok teşekkürler kablo konusundaki uyarıları için.

IMG_20150224_155026.jpg

IMG_20150224_155041.jpg

IMG_20150223_120729.jpg

Bu hafta yanların ahşap döşemelerini yaptım. Yan yalıtımlar da tamam oldu. Yanların üst tavan köşelerine ahşap koymayı atlamışız tekrardan söküp yaptık. Banyo için seramik küçük levabo buldum görünüm şık ama seramik olduğu için biraz ağır.

IMG_20150301_174103.jpg

IMG_20150305_110824.jpg

IMG_20150307_174155.jpg

IMG_20150302_153236.jpg

IMG_20150302_153228.jpg

Vahit bey kolay gelsin Geçenlerde mabirsen ile yalıtım hakkında gorusurken sizin Kullandığınız extrude polistren malzeme(pembe kopuk maleme) arac hareket halinde iken ses yapar mı acaba diye konuştuk Bilmiyorum belki önlemini almissinizdır.Kolay gelsin selamlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
Vahit bey kolay gelsin Geçenlerde mabirsen ile yalıtım hakkında gorusurken sizin Kullandığınız extrude polistren malzeme(pembe kopuk maleme) arac hareket halinde iken ses yapar mı acaba diye konuştuk Bilmiyorum belki önlemini almissinizdır.Kolay gelsin selamlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yukarıdaki resimlerden bakarsanız hem sıkı hem de mastikle yapıştırıyorum. Değil araç hareket halinde iken şu anda elim ile zorlamamla bile ses çıkartma şansları yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR