Herkese merhba öncelikle bana kendi karavanımı yapma heyecanını veren sn.ahmet bey(yasiko),arif hüküm bey,atilla bey(atiladı),yüksel bey(yugun) bilgi ve tecrubelerini bu sitede paylaşan bütün katılımcı dostlara teşekkür ediyorum.yaklaşık üç aydır bilgi toplama proje araştırmaların dan sonra en çok ta sizlerin tecrube ve tavsiyelerinden yararlanarak nihayet on gün önce imalat aşamasına geçtik. geçtik diyorum çünkü yapım aşamasının büyük bir bölümünde çiftliğin kahyalığını da yapmakta olan tamir ve bakım sorumlumuz bayram usta da benim le beraber olacak. ilk iş olarak kullanmadığımız boş bir depoyu MNT TENT TRAİLER'in atölyesi yaptık eksik bazı aletlerimizi aldık, elektrik tesisatını yaptık,hurdacıdan bir RENAULT 9 dingili alarak işe koyulduk. proje leri yayınlayamıyorum bilgiyasarım çöktü hepsi silindi gerçi çıktılarını yazıcıdan taratarak alabiirim ama bu yazıp çizme işlerinde acemi olduğum dan çizimlerim ço k amatörce. şu an daha şası kısmındayız birde üst kabin kaldırma sistemini modelleyip test ettik.bazı kısımları kafamda tam netleşmediği için yavaş ilerliyorum . saygı ve sevgilerimle MAHMUT TAŞÇI