Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem
on günlük bir aradan sonra(iş yoğunluğu ve hafif bir soğuk algımlığı nedeniyle )tekrar çalışmaya başladık .bu arada frenli kaplin arayışım sürüyor . mümkün olan herşeyi kendimiz yapalım istiyorum. sırada kılavuz tekeri var. dışa çıkmaları sevmiyorum bunun için yatay hareket verelim dedik. bozuk olan eski avuç taşlamanın kafasını kullandık .güzel oldu.[attachment=1]
en zorunu yapmaya başladık .üst kabin kaldırma mekanizması. köşelerden alttan çekme hareketi vererek üst kabini yaklaşık 80cm kaldıracağız bunun için 16 adet rulmanlı çelik ray tekerleği kullanacağız. zor olacak.[attachment=1] hernekadar daha önce tezgah üstüne basit bir düzenek yapıp denediksede yinede endişeleniyorum.
mekanizmayı bitirdik demonte şasıyı ters çevirip yerine monte ettik. raylarının ince ayarını yapıp denedik boşta iken güzel çalıştı .tek parmakla bile dönüyor .bayram ustayla günün son pozlarını veriyoruz.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
devam ediyoruz üst kabinin kaldırma mekanizmasını yaptık .makaraların ve halatların montajını tamamladık .test ettık şarjlı matkapla çok rahat çalıştı yaklaşık 60 kg olacak üst kabini 80 kg la denedik güzel oldu.[attachment=1]
frenli caplinimiz geldi hemen çeki okunu yapmaya başladık. demonte şasıyı bitirip bu hafta MNT yi üç tekeri üstünde hareket edebilir hale getireceğiz.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]