Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emirem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,500

Etiketler
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

pop-up tavanlı çekme karavan olacak sanırım,kamp yerine gelince tavan yükselecek,çok güzel düşünce,ön-arka boyuda böyle küçülüp büyüse süper olur

teşekkürler yusuf bey teşekkürler murat bey . yanlara açılır yapmayı planlıyorum her iki yana da( 190*130)yatak olacak ve yataklar tamamen dışarı çıkacak.ilginize tekrar teşekkür ederim.

Valla Porof Zihni Sinir'mi sizden projeyi aldı yoksa sizmi ondan aldınız bilmem ama sonuçta harika bir proje. ::smiley:
Sonucu merak , endişe , sevinç , kaygı ve diğer hislerle bekliyoruz. ;D
Umarım bu projeniz bir çok arkadaşa ilham kaynağı olacak.
Gönlünüzce olması dileğiyle kolaylıklar diliyorum.

Uploaded with ImageShack.us

ilginize teşekkür ederim serdar bey tam dediğiniz gibi bir proje bizde yaptıkça öğreniyoruz işin en zevkli kısmıda o. nasıl olacağını tam bilmeden yaptıktan sonra bizde oldu diyoruz veya olmadı şöyle yapalım deyip üstünde bir süre daha düşünüyoruz tartışıyoruz. en zor kısmı kaldırma sistemiydi bende endişelendim. avrupada yapılanlara baktım ama hiçbirinde tam olarak gösterilmiyordu .bu kısmı geçtik umduğumdan daha iyi oldu .yavaş ilerliyoruz sonucu bende bilmiyorum hep beraber göreceğiz. selamlar.

emirem' Alıntı:
teşekkürler yusuf bey teşekkürler murat bey . yanlara açılır yapmayı planlıyorum her iki yana da( 190*130)yatak olacak ve yataklar tamamen dışarı çıkacak.ilginize tekrar teşekkür ederim.
4x2 metrelik çekme karavanım varken bu fikir aklımıza gelmiştide,bunun mümkün olamayacağını düşünmüştük,eğer bu gerçekleşirse yani yoldayken ufak,kamp yerine gelince hem yukarı doğru hem yanlara doğru büyüyecek ve içerdeki alan kullanılabilecekse sanırım dünyada ilk olacak,patentini alırsınız
(ben görmedim 2 boyutta birden genişleyen karavan,belkide vardır)

Buradan özgün birşeyler ortaya çıkacak; öyle görünüyor... :smiley:
Kolay gelsin!

Cavid Sezen

murat bey öne ve arkaya açılan varda yanlara doğru açılanı bende görmedim.kısıtlı imkanlara ve malzeme teminindeki zorluklara rağmen yeni bir şey yapmayı deniyoruz burdaki amacımızda maalesef ülkemizde buişleri yapanların sırf para kazanmayı ön planda tutarak basit kopyacılığı ileri geçemeyip insanların önüne farklı bir şeyler koymamaları. yoksa eloğlu neler yapıyor görüyoruz .bizde daha yeni aldığı karavanına biner binmez onlarca sorunla karşılaşan karavancılar. 15-20 yaşında yabancı karavanların yanına park etmeye bile çekiniyor.nihayetinde biz çok harıka bir şey yapma peşinde değiliz ihtiyacımızı karşılayacak yapmanın hazzını bize yaşatacak bir araç yapıyoruz.asıl önemli olan bu sitede basit el aletleri ile amatörce yapılan işleri, bu işi meslek olarak yapanların görüp yüzlerinin bıraz kızarmaları.selamlar.

cavıt(abi)bey teşekkürler,levent bey teşekkürler.

gemiadami' Alıntı:
selamlar herkese

mahmut bey kolay gelsin başarılar.

@bülent bey yukarıda adını bahsettiğiniz " boya öncesi performans arttırıcı kimyasal" ürünün adını paylaşırmısınız.

Coşkun bey kusura bakmayın yeni gördüm.Ürünün ismi henkel deoxidine super,amabalaj şekli den dolayı çok ucuza gelmez ambalaj miktarı 80 kg.

elinize sağlık,campinglerde yerli ve yabancı karavanlar 1 km uzaktan belli oluyor,umarım güzel olur ve karavan imalatçılarıda kendini check eder
sevgiler

ve bugün dingil bağlantılarını kaynaklayıp klavuz tekerini monte ettik.[attachment=1][attachment=2][attachment=3] sonunda MNT üç tekerinin üzerinde hareket edebilir hale geldi.

002.jpg

003.jpg

004.jpg

sonunda mnt üç tekerinin üzerinde hareket edebilir hale geldi.

001.jpg

ilk defa yaptığım bir iş olduğundan biraz ilk okul zamanlarımızdaki gibi alican benzeri bir şey olmasına rağmen fikir vermesi açısından arkadan genel bir planını görüyoruz.[attachment=1]

002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR