Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barkınmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,971
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

Tam olarak burası, Kemerburgaza giderken solda Opet kalıyor, sağa Kısırkaya Plajı levhasını takip ederek devam ederseniz ulaşırsınız İsoff pistine...

teşekkürler.

Etiketler

Selamlar

Şu anki konuyla hiç ilgisi yok ama yazmak istedim, ilerki aylarda eğer hepimiz müsait olursak yatılı olarak kıyıköy midye iğneada düşünürmüyüz ?
iyi bir fotoğraf makinası alabilirsem muhteşem olur 90 lı yııarda av yapmaya giderdim unutulmaz bir doğa muhteşem bir güzellik var. (bozulmadıysa)
odunda çay semaveri az önce geldi bakalım becerebilecekmiyim ;D
bu arada uzun kısa demiyelim foto video yükliyelim :smiley:

saygılar.

Ömer Abi İğneada yolu benim aklımda ancak bu mevsimde gidersek biraz zorlar bizi, İsoff her yıl düzenliyor o tarafa bir gezi ama dediğim gibi bu mevsimde zor, nisan ayına doğru çamur kuruduktan sonra gezi amaçlı daha iyi olabilir...

aynen katılıyorum nisan mayıs gibi hatta balığa da yetişiriz ;D
biz ocak şubatta doğan la gidiyorduk karanlık yıllardı o yıllarda henüz ;D silgi ;D icat edilmemişti nelere katlanmışız tıp ne çabuk ilerlemiş ;D ;D ;D ;D
zaten maddi durum uygun olunca canon mu alıym diff.e arb mi taktırym ikilemi içindeyim yoksa ;D silgi ye ;D terfi mi etsem işim zor :D :D :D

"silgi" ye gerek yok Ömer Abi senin L200 de iş görür heralde yaw ;D Bizim İstanbul Park gezisi de haftaya ertelendi bu arada... Yeni konu açılır kesinleşince...

sabri yucel' Alıntı:
Merhaba arkadaslar :smiley: hepinizi çok özledim ..

Sabri Abi gözümüz yollarda kaldı, pazar günü bekledik valla gelirsin diye... Haftaya gezi ayarlamaya çalışıyoruz İstanbul Park civarına müsait olursun inşallah...

Selamlar

Beyler bu gezide vakit yetmediği için gidemediğimiz bir yer vardı şifalı su olan yer böbrek taşı kum dökmeye faydalı olduğu söylenmişti.
bir hastaya lazım olduğundan dolayı yeri bilenlerden yol ve adres tarifi rica ediyorum tarif detaylı olursa sevinirim.
düzenlenecek ilk gezide kısmetse görüşmek üzre.

saygılar.

selimsani' Alıntı:
Sabri Abi gözümüz yollarda kaldı, pazar günü bekledik valla gelirsin diye... Haftaya gezi ayarlamaya çalışıyoruz İstanbul Park civarına müsait olursun inşallah...

yılbasinin ertesi gun tembellık yaptım sonrada pişman oldum oglen gibi tek başima bjk tessilerinin orada dolandım durdum ... hafta icide bana uygun aslında genelde herkes calisiyor ... gelmeye calisirim ... hafta sonu gezinize .selamlar

sonunda oldu :smiley:
http://www.vidivodo.com/video/uzun-tepe-off-road/828470

Selamlar

Video için çok teşekkürler emeğine sağlık

Selamlar.

2 :D
http://www.vidivodo.com/video/delica-bayir-inisi/828497

gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş darısı başımıza inş.Bu arada bi şey sormak istiyorum at lastik hariç standart 5 kapı 2008 suzuki GV ile gittiğiniz parkurda sıkıntı yaşarmıyım?yükseltme yapmam şartmıdır?

Geziye katılan tüm dostlarıma tekrar merhaba, muhabbete katılmakta biraç geç kaldım kusura bakmayın, resim ve videolar çok güzel emeklerinize sağlık, hepsi biryana sizlerle tanışmış olmak çok güzeldi. Kahvaltıda yediğimiz mantarlı yumurtanın tadı hala damağımda Murat ellerine sağlık tekrarı nasip olur inşallah diyorum.
Ömer abi senin semaveri de deneme fırsatı buluruz diye düşünüyorum :smiley: , ben kaydedici bir cihaz getirmediğimden bende resim veya video yok ama Selim in sıralamalı resimleri olayı tamamen anlatıyor zaten.
Bu arada bizim Elif ve Ömer Rs i hala dilinden düşürmüyor , tekrar görüşmek üzere......

Selamlar

Biz de çok memnun olduk çok güzel bir gezi oldu inşallah tekrarlarız , semaver hazır denenmeyi bekliyor, bu sefer kar üzerinde deniyelim bir hafta kar bir hafta çamur yıkamacı bozuluyor adam 3 saaten fazla uğraştı ;D
aresi gördüğüm andan beri söylüyorum gerçek 4 çeker diye o dik yokuşta kalp krizi geçirmedi ya helal olsun.
Standart 5 kapı suzukiye gelince aracı karın üstü oturtmayacağınız etaplara girmedikçe sıkıntı olmaz aracı sözün gelişi 1 metre yükseltseniz 5 cm fazla bir geçişte, kanalda araç oturup tekerler tutunamadımı xtreme 117 M/T olsa yine kalır.benim araçta da yükseltme yok A/T lastik hariç standart. alt tarafı kalırdınız çekerdik. bu offroad alemi enteresan kimse kimseyi bırakmıyor ;D
ama maddi durum iyi olunca güzel bir M/T takım lastik alıcam eksikliğini hissediyorum. parkura girerken A/T leri söküp M/T takıcam tabi bide sökme takma işi için kompresör hava tabancası vs. lazım. :D ;D

Pazartesi başlık açalım bu hafta boş geçiyor, önerisi olan varmı ?

saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR