Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barkınmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,380
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

icni' Alıntı:
Geziye katılan tüm dostlarıma tekrar merhaba, muhabbete katılmakta biraç geç kaldım kusura bakmayın, resim ve videolar çok güzel emeklerinize sağlık, hepsi biryana sizlerle tanışmış olmak çok güzeldi. Kahvaltıda yediğimiz mantarlı yumurtanın tadı hala damağımda Murat ellerine sağlık tekrarı nasip olur inşallah diyorum.
Ömer abi senin semaveri de deneme fırsatı buluruz diye düşünüyorum :smiley: , ben kaydedici bir cihaz getirmediğimden bende resim veya video yok ama Selim in sıralamalı resimleri olayı tamamen anlatıyor zaten.
Bu arada bizim Elif ve Ömer Rs i hala dilinden düşürmüyor , tekrar görüşmek üzere......
afiyetler olsun ama kahvaltı gerçekten de bi harikaydı menü çok zengindi hani .....hepinize teşekkürler tekrarını sabırsızlıkla bekliyoruz selamlar b

Etiketler

hunt71er' Alıntı:
gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş darısı başımıza inş.Bu arada bi şey sormak istiyorum at lastik hariç standart 5 kapı 2008 suzuki GV ile gittiğiniz parkurda sıkıntı yaşarmıyım?yükseltme yapmam şartmıdır?

Hocam bizim geziler genelde sakin geçer yani öyle çılgın gibi modifiyeye gerek yok, fotoğraflarda gördüyseniz araçların çoğu standart zaten, geziye katılmak isterseniz bizi takip etmeniz yeterli...

Ömer Abi, bu haftasonu hep İstanbul Park diyorduk ancak Fatih Hocam Sinop'a gidecekmiş o yüzden yine Kemerburgaz yapalım diyoruz... Murat yeni parkurlar bakıyordu, ben de güzel yollar buldum, herkese uyarsa bu haftasonu için konu açıp bu kez aileler olmadan bir kemerburgaz yapalım...

Kartepe içinse daha önce de dediğim gibi en uygun tarih 28-29 Ocak bence... Onun için de yine ilerleyen zamanda konu açabiliriz...

Kısmetse ve bir engel çıkmazsa neden olmasın sonunda mangal ve çay ;D ( semaveri deniycez odun ateşi cay çok güzel oluyormuş muhhabbeti, :D herkes ince belli cam bardak getirsin :D ) olan her türlü parkur makbuldür.

saygılar.

8)
http://www.dailymotion.com/video/xnjxm5_sany9427_auto

Yaw Murat en güzel videoyu en sona koymuşun ;D Bu hafta Kemerburgaz yapıyor muyuz, hazırlıklara başlayalım... Hatunlar yok dedik bu sefer ona göre, Hakan Abi'nin gelmemek için bahanesi kalmaz belki ;D

benden bu kadar :D

http://www.dailymotion.com/video/xnjxio_sany9418_auto

selimsani' Alıntı:
Yaw Murat en güzel videoyu en sona koymuşun ;D Bu hafta Kemerburgaz yapıyor muyuz, hazırlıklara başlayalım... Hatunlar yok dedik bu sefer ona göre, Hakan Abi'nin gelmemek için bahanesi kalmaz belki ;D

Tamam ben gelirim, kaşar sucukları hazırlayalım istersen şimdiden :smiley:
Semaverde çay cidden çok güzel oluyor Bozo abim :smiley:
Dustercılarıda çağırıcam biz oynarken boş durmasınlar çay yapsınlar mangalı yaksınlar dimi :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Dustercılarıda çağırıcam biz oynarken boş durmasınlar çay yapsınlar mangalı yaksınlar dimi :smiley:

Selamlar

Onları oaraya bizmi götürücez ?
Ben şimdiye kadar onları pist yada parkur yolunda bile görmedim, bilmem başka gören varmı ;D
çay mangal sakata gelmesinde. :D

saygılar.

selam arkadaslar bi aksilik olmazsa bende varım semaverde çay benim işim :D

Hakan555' Alıntı:

Valla ben bayağı ısrar ettim birkaç arkadaşa ama hiç yanaşmıyorlar, hayırlısı... Bu pazar için Murat'tan haber bekliyoruz o zaman...

Selamlar

Beyler boş geçmeye başladık haftaya boş geçmiyelim.

saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Beyler boş geçmeye başladık haftaya boş geçmiyelim.

saygılar.

Evet Aynen katılıyorum. Selim yapsakmı bu pazar günü bişeyler. Uzakta olması şart değil bi araya gelelim buluruz bi tatlı parkur :smiley:

[/td][/tr][/table]

selimsani' Alıntı:
Eline sağlık Ömer Abi, fotoğraflar iyiymiş... Kaşar-Sucuk olayı benim değil Fatih Hocanın, ben ondan öğrendim... Çay olayımızda da Ömer Abi Aydın Bey gelmeyince bizim semaver işi yattı, sabah kahvaltıdaki çayla kendimizi affettiririz dedik ama çok beklememek için yapılan çayı içmedik, akşamki çay sabahki çaydı aslında ;D
Gezi olayına gelince... İstanbul Park çevresi gezisi için ya bu hafta cumartesi yapalım (hanımlar olmadan olacak gezi) yada bir sonraki hafta pazar... Lakin bu pazara misafirlerimiz var... Ben haftaya pazar olmasından yanayım...

Kartepe gezisi içinse, kamplı olarak (yine bence) en uygun tarih 28-29 ocaktır... Biz de duygusal anlamda toparlanmış oluruz, malum vergi ayı...
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KARTEPE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri