Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barkınmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,372
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

Yaw bu arada İstanbul gezisini ne yapıyoruz, bu hafta cumartesi mi bir sonraki hafta pazar mı?

Siz karar verin ben uymaya gayret ederim cumartesi gezi pazar misafir zorlayıcı olmazmı ? Benim için şu an bir sıkıntı görünmüyor kısmetse bir mani çıkmazsa hangi gün olursa gelirim.
bu arada İstanbul gezisi derken tam olarak nereyi kastediyoruz ?
burada karar verip başlık açalım bence yerler ve konular birbirine karışmasın

saygılar.

Etiketler

Şaka yaptımm şaka

girerizde çıkarmıyız nasıl çıkarız meçhul haritadan bakma yeri öğrenirsinde bakmaya gideriz sonra
;D ;D ;D ben girerim beni kimse tutamaz ;D ;D ;D

İstanbul Park diyecektim yanlış olmuş düzelttim ;D Baktım gayet güzel yerlerde buldum bir gün keşfe gitmek lazım... Misafir gelmesi benim için problem değil Ömer Abi hazırlıkları ben yapmıyorum nasıl olsa ;D ;D Bu sefer hatunlar gelmeyecek ya sorun yok...

o zaman İnşallah bir mani çıkmazsa tamamız
bu arada ben lopeze girerim de araba fazla çamur olunca hanım çocuklar kızıyor yookksaa lopezden girip bilmem nereden çıkarım ;D

saygılar

Benim baktığım yerler büyük ihtimalle küçük lopezlerdir, bize göre yani ;D Ama Ömer Abi gidelim birgün seninle şu lopeze iyi eğleniriz valla, ama kesinlikle sağlam vinçler alalım önce...

bir ricam olacak mümkünse az önce dustercıların bölümünde yazdım şimdi lopez falan yapılacaksa dustercı kardeşlerimizi davet etmemek olmaz İstanbul park çamur olarak kesmezse Lopeze gideriz biz seyrederiz ben şahsen girmem. seyrederim dedim ya araç çamur olunca evdekiler bozuluyor.

ömer abi yapma lopez terios un sonu olur ;D benim planladığım orman içi bir etap var yine çok eğleneceğimiz garanti 8)

vince gerek yok arkadaşlar bizi çeker. ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
bir ricam olacak mümkünse az önce dustercıların bölümünde yazdım şimdi lopez falan yapılacaksa dustercı kardeşlerimizi davet etmemek olmaz İstanbul park çamur olarak kesmezse Lopeze gideriz biz seyrederiz ben şahsen girmem. seyrederim dedim ya araç çamur olunca evdekiler bozuluyor.

Aman Ömer Abi sihirli kelimeleri söylemeyelim valla buralarda karışır şimdi, marka vermeden konuşalım bence ;D Valla kapımız herkese biliyorsun, gelmek isteyen herkesi bekleriz, özel istek olursa özel mesaj atarak çağırırız olmadı ;D

;D ;D ;D peki ;D ;D ;D

rota sizde bana sihirli kelimeyide söyletmiyorsunuz madem.

bende birkaç video var onlar da çok uzun yükleyemiyorum bi türlü :(

Ömer Abicim şu Dustercı arkadaşları ben çok merak ediyorum. Çaylar senden Sucuk Kaşar benden Pişirmesi Selimden.
Bi yere randevu verde bi seyredelim şu araçları çok merak ediyorum yahu. Lopez mopez çekmeköy farketmez bi gelsinler bize maharetlerini göstersinler.
Yanlış anlaşılma olmasun suzi yi satarsam dizel bişey alırım belki, duster niye olmasın ? Sizinle gezersem sorun yok kaldığım yerde beni eve bırakırsınız nasılsa dimi :smiley:
Bahar gelip çamurlar kuruduğunda gider alırım dusterımı :smiley:

şimdiye kadar onların bölümde yazıyordum davet ediyorum şimdi

beyler nerdesiniz ;D
daha video seyredicez

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri