Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barkınmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,380
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

Selamlar

Beyler arada bir hafif çılgınlık yapmak lazım boş verin hava durumu yok bilmemneyi bu cumartesi erkenden buluşalım, ağır tempo hafif konvoy bolu kampına gidelim, boluya gitmişiz sadece sucuk kesmez etler mangalda cızırdasın üstüne sucukla çeşni katarız istersek, hafif kar yürüyüşü 10 -15 km. fazla değil anca hazm ederiz, bu arada semaverler çalışsın sıcak çay dönüşümüzü beklesin, eğer yapan varsa mıhlama rica ederiz, sonra baktık olmadı kalırız kampta arabada yatarız motoru aralıklarla çalıştırırsak donmayızda ertesi gün mangalda et kesmeyebilir balık durumuna bakarız ve sonra yine yürüyüş yapar resim çeker arabaları kara saplarız, bu arada semaverler yine bizi bekler. yada biri beni durdursun ;D

saygılar.

Etiketler

Bu hafta gidelim derseniz bana uyar, ancak ben herkes gelsin istediğim için sonraki hafta olsun demiştim... Gidelim diyorsanız ben varım ama bu sefer hatunla geçen sefer almadım diye kızdı zati ;D Bizim kamp olayını diğer bolu kampçılarıyla beraber mi yapalım diyorsunuz? Orası da bayağı kalabalık olacak...

selimsani' Alıntı:
Bu hafta gidelim derseniz bana uyar, ancak ben herkes gelsin istediğim için sonraki hafta olsun demiştim... Gidelim diyorsanız ben varım ama bu sefer hatunla geçen sefer almadım diye kızdı zati ;D Bizim kamp olayını diğer bolu kampçılarıyla beraber mi yapalım diyorsunuz? Orası da bayağı kalabalık olacak...

Selamlar Tebrikler

Otel rezervasyonu olmadan büyük cesarettir;
Benim durum farklı sömestr tatili dolayısı ile çocuklar izmitte, cuma akşamı izmite gidip cumartesi sabah tek başıma, şööle bi dolaşmaya çıkıp bolu kampına özgür willy olarak takılmak yoksa oralarda bide hanım ve çocuklar gelirse yok üşüdüm yok acıktım amanda yürüyemem muhabbetleriyle uğraşamam, uğraşana da karışmam, kolay gelsin ;D
Şaka bir yana bolu kampına gidebilirsem tek gidicem bu sene, başka gezi programı teklif ve önerileri için beklemedeyim.

saygılar.

ömer abi en kısa zamanda sizinle tanışmayı istiyorum forumdan hayranınız oldum :D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar Tebrikler

Otel rezervasyonu olmadan büyük cesarettir;
Benim durum farklı sömestr tatili dolayısı ile çocuklar izmitte, cuma akşamı izmite gidip cumartesi sabah tek başıma, şööle bi dolaşmaya çıkıp bolu kampına özgür willy olarak takılmak yoksa oralarda bide hanım ve çocuklar gelirse yok üşüdüm yok acıktım amanda yürüyemem muhabbetleriyle uğraşamam, uğraşana da karışmam, kolay gelsin ;D
Şaka bir yana bolu kampına gidebilirsem tek gidicem bu sene, başka gezi programı teklif ve önerileri için beklemedeyim.

saygılar.

Valla Ömer Abi biz gidince elbet kalacak yer buluruz, hayatımda hiç bir yere giderken rezervasyon yaptırmadım hiç açıkta da kalmadım hem de en yoğun zamanlarda ;D Dediğim gibi gidelim diyen olursa ben giderim, ama kimseden ses çıkmıyor, bolu kampına benim de çok gidesim var, şubatta gidelim demeseydik ben kamptaydım, çok fazla gezi ağır gelir... Arkadaşlar var mı gidelim diyen? Sabri Abi'nin sesi çıkmaz o daha "yiyen gelsin"i atlatamamıştır ;D [/td][/tr][/table]

bolu kampı beni aşar 5 mevsim çadır lazım oraya günübirlik kartepeye warım giden olursa

deco_33' Alıntı:
ömer abi en kısa zamanda sizinle tanışmayı istiyorum forumdan hayranınız oldum :D

Selamlar

İnşallah en kısa zamanda tanışırız bu hafta sonu muhakkak bir gezi olur, herkes ufak ufak yazmaya başladı, bu arada semaver tekniklerinide öğrenmek isterim,

saygılar.

barkınmete' Alıntı:
bolu kampı beni aşar 5 mevsim çadır lazım oraya günübirlik kartepeye warım giden olursa

Selamlar

5 mevsim çadır yüksek irtifa çadırı, yüksek rakım larda fırtına ve hava akımlarına dayanıklı senin 4 mevsim nüfus sayısı + 1 çadır alman lazım boşa fazla para verme, + 1 bagaj ve rahat hareket etmek için, ama hocam beni dinle 4*4 karavan bak uğraşma öyle yok çadırın ipi mat ı çadır mobilyası, uyku tulumu filan.

saygılar.

Benim farklı bir durumum var hanımın kabilesi ;) izmit sapanca adapazarı ilimbey karaçam vs. öyle gidiyor. dolayısı ile o bölgede ben sizlerin aksine avantajlı durumdayım, mesela kartepe bolu çenedağ bana size olduğundan daha yakın,
daha önce şubatın 2ci haftası gibi ailece otel konaklamalı bir gezi yaparız diye konuşmuştuk Selimle İnşallah bir engel çıkmaz ve hepimiz tarafından kabul görür,
Bu hafta için;
Hakan Kemerburgaz
Murat Günü birlik Kartepe
Ben Kuzey afrika rezervasyon la gittiğim halde kutup ayısı ile karşılaşıyorum, Yani siz kararı verin bir engel çıkmaz kısmet
olursa bana her yer fener.

Bu haftada boş geçerse bolu kampına gider bütün çadırları mıhlama varmı diye dolaşabilirim,

saygılar.

Bu haftasonu kar bekleniyormuş zaten kampı burda da atabiliriz ;D Hakan Abi'den teklif Kemerburgaz, Murat ok derse tamamdır benim de ama bolu da aklım kalacak... Aydın Bey'de bu sefer ekmez sanırsam?

selam arkadaslar gezi planları yapıyoken bende bi teklif sunayım formila pisti istikametinde bir camur gezisi oradan agvaya dogru gağ yolu ve harika manzaralar ağvada dere turu ve balık tutma amacerası ardından sahile deniz ve kumsalda oynasak ve dere kıyısında güzel bir mangal sefası na ne dersiniz selim kardeş sen üç araba gittiyimiz resimleri veye linki ben ekleyemiyorum sen denermisin.

Fatih Hocam şimdi gördüm senin mesajı... Yaw çok soğuk olduğu için herhangi bir durumda, mangal vs Murat'ın kulube yakın olduğu için Kemerburgaz yapalım dedik yine, Malum iki tane minik offroadçu yolda çok soğukta kulube iyi gelir ;D

Ekip eksik aramızda mıhlama yapmayı bilen yok
bolu kampına gitseydik bütün çadırları dolaşıp mıhlama istiycektim
acilen mıhlama yapmayı bilen birini ekibe eklemek lazım duster ı olanlar tercih sebebidir :smiley:

Yaw Ömer Abi yapmayı bilen vardır belki hemen ezdin bizi şimdi hee ;D Daha güzelini de yaparız biz Ömer Abi yavaş yavaş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri