Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)
Sanırım yazımı bu yaylaya taşımam gerekiyor ..
Evet arkadaşlar ben tedavi oldum şimdi evime girdim,ayaklarımı uzattım görsel açıdan birşey gösteremeyeceğim kablolar işyerinde kaldı ama arkadaşlar fazlasıyla çekti özellikle Oğuz hocam.Cem inde dediği gibi hepsini şişe geçirdik,bir kısmını cadı avı mantığı ile mermere yatırdık,hatta cumartesi gecesi, bize saldıran kuzu ,patlıcan,patates,biber ve domatesi,Levent hocam bertaraf etti toprak bir kabın içine tıktı,kimseye tekrar saldırmasın diye üstünü kapak koyarak ateşe verdi,bizde hepsini imha ettik.
Ayrıca aynı saldırıyı Mehmet hocamlara kurufasulye ve domatesler,yardımcı kuvvet pirinçlerle birlikte yapmışlar,sağolsun Mehmet hocamın eşi harika bir şekilde bertaraf etti,tadı damağımızda kaldı.
Yani anlayacağınız sizin için çok mücadele verdik,yıprandık ama yılmadık arkadaşlar.
Bu mücadelede emeği geçen herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum,özellikle Haldun (Hiç) hocamın yanlışlıkla girdiğini söylediği ama benim önceden kordinatlarını verdiğim yere gitmesi beni ziyadesiyle çok mutlu etti,Haldunun kapı çalması ,Cem in gazlaması,benim denizde uyanma arzum ve denizde uyanma arzumu gerçekleştirmek için çırpınan ,ciddi soğuğa karşı ,küçük çocuklarını dahi getiren,kendini getiren,güvecini paylaşan,sucuğunu ve büyük şemsiyesini getirip sonra bana veren,30 adet patates getirip onu köze atan,baklavaları getirip rutin olarak yarım saatte bir dolaştıran,ormanda ağaç arayıp onu taşıyan ve aracı ile çeken, ardından da ziggurat kulesi yapıp yakan,köpeği kara ile etrafa terör,17 yaşındaki pupy ile sevgi terörü estiren,montumu almayı unuttuğum için bana mont veren, tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürler.
Sucuk kardeşliği adına....