Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,630
Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)

Cavid hocam,
Fotoğraf anlamında, onlar benim ilgi alanıma girmiyor :smiley: Eminim dostlar pazar, pazartesi kendi karelerini paylaşacaklardır.

Etiketler

Ateş yakılmış, kamp kurulmuş, dostlar bir arada...
Keyfiniz daim olsun...

Abicim beni çatlatmak zorunda mısınız?
Yarasın ne diyeyim. Mutluluğunuz daim olsun.

Bu başlığı açıp o kareleri göreceğimi biliyordum elim giti geldi dayanamadım açtım :'( ne diyelim muhabbetiniz bol olsun hele şu işleri bir kolaylayalım hele şu araba bir bitsin ben bilirim yapacağımı ;D Allah kampınızı kazasız belasız tammlayıp dönmeyi nasip eylesin gönlümüz sizlerle kalın sağlıcakla.

Paylaşımlar için teşekkürler,hoşça vakit geçirmişsinizdir. Zaten o ortamda da başka türlüsü pek mümkün değil gibi,fotoğraflara bakarak bile ortamı tahmin etmemize yetiyor.Selamlar.

Birisinde de birlikte olmak dileğiyle, keyifli geziler dilerim.

Bu gibi etkinliklere sadece yorum yapma durumunda bırakan ,park sorunu yüzünden güneyde bıraktığım çekme karavanımı sattıracaksınız bana :-\Kamp ateşinizin sıcaklığı içimizi ısıttı devamı gelmesi dileği ile iyi eğlenceler.

Sevgili Dostlar,
Güzel bir kamp oldu, organizasyonda başı çeken ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, Kara'da çokca havladığı ve dostları ısırma teşebbüslerinde bulunduğundan dolayı verdiği rahatsızlık sebebiyle özür diliyor :smiley:

Bir kac resimde benden.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Photo-0020.jpg

Photo-0031.jpg

Photo-0032.jpg

Selamlar
Bugeziyi düzenliyen dostlara kendim ve eşim adına teşekkür ederim.Bir dahaki gezilerde görüşmek üzere.

Samimi dostlukların ısıttığı bir karadeniz çıkarması gibi görünüyor kareler.
Paylaşımlarınız ve resimlerin netliği için oğuz bey sizede ayrıca teşekkürler.
Resimlerin devamını bekliyoruz...
Yusufumun ahlı yazısına bıyık altından gülümsüyorum. :D Bu ahın sonunda önümüzdeki bu yaz yusuftan çok kötü doğa resimleri gelebilir haızrlıklı olun....

Ayrıca favori resmim 1651 nolu kare olduğunu belirtmek istiyorum.
Tekrar güzel kareler için teşekküler Oğuz bey.
Kemal

Sanırım yazımı bu yaylaya taşımam gerekiyor ..

Evet arkadaşlar ben tedavi oldum şimdi evime girdim,ayaklarımı uzattım görsel açıdan birşey gösteremeyeceğim kablolar işyerinde kaldı ama arkadaşlar fazlasıyla çekti özellikle Oğuz hocam.Cem inde dediği gibi hepsini şişe geçirdik,bir kısmını cadı avı mantığı ile mermere yatırdık,hatta cumartesi gecesi, bize saldıran kuzu ,patlıcan,patates,biber ve domatesi,Levent hocam bertaraf etti toprak bir kabın içine tıktı,kimseye tekrar saldırmasın diye üstünü kapak koyarak ateşe verdi,bizde hepsini imha ettik.
Ayrıca aynı saldırıyı Mehmet hocamlara kurufasulye ve domatesler,yardımcı kuvvet pirinçlerle birlikte yapmışlar,sağolsun Mehmet hocamın eşi harika bir şekilde bertaraf etti,tadı damağımızda kaldı.
Yani anlayacağınız sizin için çok mücadele verdik,yıprandık ama yılmadık arkadaşlar.

Bu mücadelede emeği geçen herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum,özellikle Haldun (Hiç) hocamın yanlışlıkla girdiğini söylediği ama benim önceden kordinatlarını verdiğim yere gitmesi beni ziyadesiyle çok mutlu etti,Haldunun kapı çalması ,Cem in gazlaması,benim denizde uyanma arzum ve denizde uyanma arzumu gerçekleştirmek için çırpınan ,ciddi soğuğa karşı ,küçük çocuklarını dahi getiren,kendini getiren,güvecini paylaşan,sucuğunu ve büyük şemsiyesini getirip sonra bana veren,30 adet patates getirip onu köze atan,baklavaları getirip rutin olarak yarım saatte bir dolaştıran,ormanda ağaç arayıp onu taşıyan ve aracı ile çeken, ardından da ziggurat kulesi yapıp yakan,köpeği kara ile etrafa terör,17 yaşındaki pupy ile sevgi terörü estiren,montumu almayı unuttuğum için bana mont veren, tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürler.

Sucuk kardeşliği adına....

Yeni fotoğraflarla devam....
Cumartesi kamp ateşi yakılmadan önce ...

[attachment=1]

orman manzaralılar ...

[attachment=2]

deniz manzaralılar ...

[attachment=3]

keyif çatanlar ...

[attachment=4]

Sevgili dostum Tayfur ..

[attachment=5]

IMG_1657.jpg

IMG_2428.jpg

IMG_2434.jpg

IMG_1669.jpg

IMG_1617.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR